Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

9.0

Jídlo

8.0

Hrací plocha

10.0

Zázemí

10.0

Rašman se dvakrát trefil a Ostrov zdolal Rokycany


Branky


0

V atraktivním utkání dvou západočeských celků duněly tyče a břevna, ale také padaly góly. Výhru domácím vystřelil záložník Rašman, který za Vildova záda zamířil dokonce dvakrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rašmanova bomba

Sobotní odpoledne v Ostrově se neslo ve znamení nadšeného výkonu domácího mužstva, které si dokázalo poradit s nevyzpytatelným soupeřem z Rokycan. I přes to, že první velkou šanci měli právě hosté. V 18. minutě vystihl Aubrecht rozehrávku Ostrovských, odcentroval a Černý trefil tyč!

 

Za pět minut přišla také první šance domácího mužstva a hned byla přetavena v gól. Po Matouškově rohu a zpětnému centru prolétl míč vápnem až k Martinu Rašmanovi, který se nerozpakoval a levačkou z voleje zamířil přesně k tyči Vildovy brány. Na mokrém a těžkém terénu se hrál bojovný zápas a i když se do konce prvního poločasu žádných větších příležitostí necelá dvoustovka diváků nedočkala, bylo jasně vidět, že navrch měli domácí.

Snížení přišlo příliš pozdě

Hned na začátku druhého poločasu mohl vedoucí tým svůj náskok zdvojnásobit. Po Matouškově pasu se sám před brankářem Rokycan zjevil Novotný, ale na Vilda nevyzrál. Za chvilku byli naopak blízko vyrovnání Rokycanští, jenže Trojanec zklamal a před odkrytou bránou trefil pouze tyč.

 

Po necelé hodině hry byla proti Rokycanům odpískána penalta, ale jelikož jí předcházel ofsajd, tak si mohli hosté zhluboka oddychnout. Ostrov ve svém tlaku však nepolevil. Za dvě minuty se z dvaceti metrů napřáhl Matoušek a napálil břevno, o pár vteřin později se Novotný zjevil sám před Vildem, zpanikařil a bránu vůbec netrefil.

 

Další velká šance domácích už brankou skončila. Na svědomí ji měl znovu Martin Rašman, který propálil vše, co mu stálo v cestě. Deset minut před koncem vstřelili Rokycanští kontaktní gól. Skopový vyšachoval dva protihráče, prudce odcentroval do vápna a Matěj Trojanec doklepl míč za Süttöva záda.

 

V 90. minutě měl šanci srovnat Procházka, hlavičkoval však vedle. Konečnou podobu skóre mohli určit domácí, když využili hostujícího vabanku a řítili se do otevřené obrany Rokycan. Jejich brejk ale skončil pouze na tyči.



Ohlasy k zápasu


FK Ostrov, z.s.
Trenér I. Filip: „Bylo to hodně povedené utkání. Všichni jsme do zápasu dali vše. Musím pochválit mužstvo, byli jsme hodně aktivní, vytvářeli jsme si šance. Vítězství jsme si zasloužili. Vyzdvihl bych Rašmana, který dal dvě branky, ale jinak musím říct, že celé mužstvo hrálo velice dobře.“

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Náš výkon na body nestačil. Chyběla mi větší rychlost a herní odvaha. Představoval bych si ještě větší nasazení, než jsme byli ochotni nabídnout. Domácí celý zápas odehráli v takové euforii, na těžkém terénu působili lépe a dá se říct, že zaslouženě zvítězili.“



Počet diváků: 185. Rozhodčí: Plzák Daniel - KRUPKA Pavel, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.