1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma odjíždí z Plzně s prázdnou a rozporuplnými pocity


Branky


0

Sobotní porce zápasů 11. kola Divize A byla velmi chudá na góly a jinak tomu nebylo ani v Plzni. Diváky sice namlsal už v 5. minutě domácí Ungr, jenže to byla také jediná přesná trefa, kterou příchozí fanoušci viděli. Díky ní slaví Senco druhou výhru nejtěsnějším poměrem v řadě. A to i přes zřejmou převahu Pražanů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově nepotvrzený tlak Vokovických

Do utkání v Plzni vstoupila lépe Aritma. Maione obdržel hezkou přihrávku od Rybky a mohl jít sám do zakončení, ale výborně ještě našel Macka. Do jeho střely se na poslední chvíli vložil jeden z domácích beků a vytlačil míč na rohový kop.

 

Senco se ale nedalo a z první své šance otevřelo skóre. Ve středu hřiště rychle rozehrálo trestný kop a po přihrávce z levé strany se mezi velkým vápnem a penaltou zjevil Milan Ungr, podstřelil gólmana Starečka a poslal Doubravku do vedení!

 

Pražany inkasovaná branka nezamávala a i nadále byli aktivnější. Několikrát však Maione nevyřešil finální situaci správně a se slabou Pivrncovou ránou si plzeňský brankář Turek bez potíží poradil. To Rybkova střela z hranice velkého vápna byla o poznání nebezpečnější a Turek se musel pořádně natáhnout. 

Zbytečná červená

Druhý poločas za svým prvním bráškou trochu zaostal. Doubravka se stále nemohla vymanit z tlaku Aritmy a dostat se k ohrožení Starečka, Aritma pro změnu nemohla nastartovat motory, které ji před přestávkou hnaly.

 

I když působili hosté lepším dojmem, skóre mohli navýšit Plzeňští. Z pravé strany výborně individuálně prošel jeden z domácích fotbalistů a Stareček musel vytasit parádní reflexivní zákrok. Na druhé straně odpověděl velkou šancí Macek po Turákově pasu, jeho střela na zadní tyč mířila kousek vedle. Po rohovém kopu byl pak Hrabák sám na zadní tyči a míč poslal jen těsně vedle. Po další standardní situaci se znovu do zakončení dostal Hrabák, ale Turek se neuvěřitelně vyšrouboval a sebral mu jistý gól!

 

Zápas se zlomil v 70. minutě, kdy se nechal nepochopitelně vyloučit hostující Macek a domácí začali mít více ze hry. I tak ale měla Aritma dvakrát příležitost srovnat. Rybka dobře vysunul Barana, který střílel těsně vedle. A když se v 90. minutě po srážce Turka s jedním z hráčů Aritmy do prázdné brány netrefil zase Baran, jelikož mu jeho ránu zblokoval poslední bránící hráč Doubravky, tak zápas skončil těsným vítězstvím Západočechů.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Do utkání jste vstoupili dobře a po rychle rozehraném přímém kopu se dostali do vedení, když krásnou akci zakončil Ungr. To byl také rozhodující okamžik zápasu. Poté se hrál vyrovnaný fotbal. Soupeř samozřejmě chtěl vyrovnat a tlačil, ale myslím si, že žádnou vyloženou gólovou příležitost si nevytvořil a celkově musím říct, že jsme odvedli hodně bojovný a poctivý výkon, který nám přinesl tři body. David Brabec předvedl zase svůj velmi vysoký standardní a skvělý výkon, velmi dobře zahráli Dan Sýs a Milan Ungr.“

SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Mám rozporuplné pocity. Byli jsme jasně lepší, hlavně v prvním poločase. Z ojedinělé šance dal soupeř gól. Vytvářeli jsme si šance. Druhý poločas naší hrou trochu zaostal, zlom zápasu nastal tou červenou kartou. Určitě jsme měli na víc, než na prohru 1:0. Je to pro nás ztráta bodů. Chtěl bych vyzdvihnout Robo Turáka, který odehrál výborný zápas. Byl schopný podržet balón, hrál v útoku a po přeskupení i v záloze. Byl neustálým nebezpečím pro domácí, takticky splnil vše, co jsme po něm chtěli, takže bych ho chtěl pochválit.“



Sestavy


SK Senco Doubravka
J. Turek [-] - M. Ungr [-] (84. J. Peterka [-] ) , O. Konopásek [-] (57. F. Soukup [-] ) , T. Navrátil [-] (75. J. Štěrba [-] ) , D. Sýs [-] , D. Novák [-] , D. Künstner [-] (90. F. Kuťák [-] ) , D. Brabec [-] , J. Petr [-] , P. Krejčí [-] , P. Knakal [-]

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - D. Baran [-] , C. Maione [-] (89. V. Gajecký [-] ) , O. Rybka [-] , M. Pivrnec [-] (77. F. Podobský [-] ) , L. Hrabák [-] (77. I. Bogár [-] ) , M. Macek [-] , J. Troníček [-] , R. Turák [-] , J. Kozel [-] , M. Ambrus [-]

ŽK: 39. D. Brabec , 44. D. Sýs , 51. M. Ungr - 24. M. Macek , 35. M. Ambrus , 44. L. Hrabák , 58. J. Troníček . ČK: 70. M. Macek .
Hráči zápasu: J. Turek , M. Ungr , D. Brabec , D. Sýs - R. Turák .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.