Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 15:30

11.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Geňo a Psohlavec zaznamenali hattrick!


Branky


0

Šesti góly nasázenými během jedenácti minut druhého poločasu rozhodli Karlovarští o dalším vysokém vítězství a za poslední dva zápasy nastříleli neuvěřitelných čtrnáct branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nepřesnosti na obou stranách

Do utkání v Sušici vstoupili favorité z Karlových Varů velmi dobře. Ve 3. minutě se do gólovky dostal Psohlavec, ale vedení odmítl. Odehranou čtvrthodinu pak zakončil Hudec ranou z těžké pozice, která však Gilla v bráně Sušice neohrozila.

 

O dvě minuty později se už hostům skórovat podařilo. Geňo nahrál Plechatému, který prodloužil na úplně volného Martina Psohlavce – 0:1. Za dalších šest minut měli k dispozici Buldoci standardní situaci, ale ani zdaleka s ní nenaložili tak, jak by si přáli. Sušičtí naopak utekli do rychlého brejku, Vrhel se nenechal odstavit Hudcem ani Pěkným a bezchybně našel Imricha Vargu, jenž srovnal!

 

Karlovarští borci sice měli i nadále herní převahu, ale tvořili až nevídané množství chyb. Nepřesností a nedůrazem se sami sráželi, přesto se však v 33. minutě dostali znovu ve skóre napřed. Hudec využil chybné rozehrávky Sušických, a přes Staňka s Psohlavcem se dostal míč k Marianu Geňovi, který stál na malém vápně a nezaváhal. Jeden z domácích fotbalistů mohl vyrovnat těsně před koncem poločasu, ale jeho prudký hlavičkový pokus prolétl kousek nad břevnem Strnadovy klece.

Drtivých jedenáct minut

Až do 72. minuty se obraz hry neměnil a nepřesnosti se kupily na obou stranách. Pak ale začala neskutečná salva do Gillovy brány. Jan Staněk se postavil k přímému kopu po faulu na Geňa na hranici vápna a svůj narozeninový den podtrhl krásným gólem. Všechno nejlepší!

 

Za dvě minuty vrátil centr do ohně Psohlavec a Marian Geňo zvýšil na 1:4. Za chvilku se přes Maňáka a Hudce dostal míč k Martinu Psohlavcovi a Gill musel znovu sklopit hlavu. V 81. minutě dokončil Martin Psohlavec hattrick, když se trefil po rohovém kopu.

 

Jeho parťák z útoku Marian Geňo nechtěl zůstat pozadu, a tak za minutu svůj třígólový účet také dokončil, tentokrát po pohledné kombinaci Dřížďala s Psohlavcem. A právě František Dřížďal zakončil demolici nebohé Sušice, když si vyměnil míč s Geněm a pohodlně završil na konečných 1:8.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Soupeř efektivitou rozhodl o výsledku v poslední dvacetiminutovce, ve které se dokázal šestkrát prosadit. Jinak se po celý zápas Sušice sympatickými pokusy pokoušela o vyrovnání na 2:2.“




Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Čanecký [-] , I. Varga [-] , J. Králík [-] , M. Vrhel [-] , T. Klíma [-] (90. P. Hubáček [-] ) , J. Kysilka [-] , T. Fuchs [-] (46. J. Skála [-] ) , O. Skrbek [-] (86. M. Bachroň [-] ) , J. Brabec [-] , T. Vichr [-]

FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - J. Staněk [-] , M. Geňo [-] , M. Psohlavec [-] , F. Dřížďal [-] , P. Maňák [-] , D. Krlička [-] , P. Plechatý [-] (63. M. Királyi [-] ) , M. Pěkný [-] , A. Ivasko [-] , J. Hudec [-] (78. L. Mestl [-] )

Počet diváků: 155. Rozhodčí: Hrkal Václav - BABKA Ondřej, CIHLÁŘ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.