4:2
(2:1)
3. P. Kössl
73. J. Píša (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zasloužené vítězství Mariánek, shodli se oba trenéři


Branky


22. F. Labai , 36. T. Šilhán , 56. P. Kavalír , 86. F. Labai - 3. P. Kössl , 73. J. Píša (p.)
0

I když se Roudné dostalo do vedení už ve třetí minutě, po většinu zápasu byli lepší fotbalisté Mariánských Lázní. O výhru se ale strachovali až do 86. minuty, než je uklidnil svou druhou brankou Labai.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý roudenský gól a otočka ještě do poločasu

Oba týmy vstoupily do sobotního duelu divoce. Hned z prvního protiútoku se dostali do šance domácí a Roudenští vyhlavičkovali míč na poslední chvíli z prázdné brány. Z následného rohu naopak přešli do rychlého brejku hosté a Patrik Kössl dostal míč za Šmejkalova záda.

 

Po bleskovém startu trvalo domácím přibližně patnáct minut, než se vzpamatovali. Do té doby jen nakopávali balóny dopředu a Roudné v pohodě odvracelo jakékoli náznaky šancí. Pak ale dali Mariánskolázeňští míč konečně na zem a začali si vytvářet převahu.

 

Ta také přinesla dva góly v síti Roudného. Ve 22. minutě unikl Kavalír po pravé straně, nacentroval a na zadní tyči dorážel Francisc Labai. Za čtrnáct minut vysunul Sadílek kolmicí za obranu Tomáše Šilhána a domácí forvard svůj nájezd sebevědomě proměnil.

Labai uklidnil Mariánky

Jak skončila první půle, začala ta druhá. Mariánské Lázně hrály uvolněně a pohodová hra také přinesla ovoce v podobě třetí branky. V 56. minutě propadl dlouhý nákop domácích až na zadní tyč, kde byl nehlídaný Patrik Kavalír a uklidil míč za Konečného. Dvougólové vedení Mariánky trochu uspalo a hosté jim začali pořádně zatápět.

 

Tlak vyústil v pokutový kop, když Jakubík nejprve špatně odkopl balón a posléze i fauloval hostujícího Jakuba Píšu. Kapitán Roudného se sám chopil exekuce penalty a udělal dobře. Domácí se začali strachovat o výsledek, uklidnil je však svým druhým gólem v zápase Francisc Labai, který proměnil brejk a stvrdil zisk třech bodů pro lázeňský tým.

 

Oba trenéři se shodli, že vítězství Mariánských Lázní je zasloužené. „Myslím si, že jsme sedmdesát minut byli lepší my, dvacet zase soupeř, takže i skóre tak nějak odpovídá,“ zhodnotil zápas domácí kouč Purkart. „Hráli jsme solidní zápas v podstatě čtyřicet minut, většinu zápasu byli lepší domácí. Zaslouženě vyhráli,“ souhlasil se svým kolegou roudenský lodivod Šolc.



Ohlasy k zápasu


FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér S. Purkart: „Do zápasu jsme šli samozřejmě s tím, že chceme vyhrát. Byl to druhý zápas doma po sobě, což není jednoduché. Navíc jsme si nechali dát brzy gól. Kluci pak ale začali hrát kombinačně a soupeře jsme přehráli. Vítězství je zasloužené. Nerad někoho vyzdvihuji, ale dnes musím říci Francisce Labaie. Dal dva důležité góly – na 1:1, kdy jsme se začali zvedat, a na 4:2, kdy se vítězství definitivně zlomilo na naši stranu.“

TJ Malše Roudné
Trenér L. Šolc: „Úvodních patnáct minut bylo z naší strany dobrých. Ujali jsme se vedení a utkání jsme kontrolovali. Bohužel jsme díky dvěma fatálním chybám vypadli z rytmu a domácí vývoj zvrátili na svou stranu a zcela zaslouženě šli do vedení 2:1. I druhý poločas začal tak, jak skončil první. Dostali jsme gól na 3:1 a až od nějaké 65. minuty jsme znovu naskočili do slušného tempa. Byli jsme v poli lepší, měli jsme několik náznaků šancí, dokázali jsme snížit na 3:2. Když jsme domácí zase začali přehrávat, tak jsme z brejku dostali na 4:2.“



Sestavy


FC Viktoria Mariánské Lázně
D. Šmejkal [-] - M. Lukáš [-] , T. Denk [-] , M. Jakubík [-] , T. Šilhán [-] (79. J. Šaliga [-] ) , M. Šácha [-] , M. Drahorád [-] , J. Sadílek [-] , P. Kavalír [-] (88. A. Novák [-] ) , M. Kravar [-] , F. Labai [-] (89. J. Dubský [-] )

TJ Malše Roudné
D. Konečný [-] - J. Vogl [-] (62. M. Štěpánek [-] ) , M. Markytán [-] , M. Průcha [-] , D. Růžička [-] , P. Turek [-] , M. Tušer [-] , J. Píša [-] , P. Kössl [-] , L. Vávra [-] , M. Bartoš [-] (46. D. Samek [-] )

ŽK: 28. P. Kössl , 39. M. Tušer , 75. J. Píša .
Hráči zápasu: F. Labai .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: DUDA Miroslav - PATÁK Viktor, ŠLAPÁK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.