Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

12.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.7

Nápoje

7.3

Jídlo

7.3

Hrací plocha

2.7

Zázemí

4.3

Souboj rivalů pro hosty z Plzně


Branky


49. M. Janda (p.) - 7. M. Ungr , 10. P. Krejčí (p.) , 24. M. Ungr
0

Klatovští fotbalisté nevstoupili do derby s Doubravkou vůbec dobře a po dvaceti čtyřech minutách prohrávali už 0:3. Skóre dokázali pouze zkorigovat na začátku druhého poločasu a utrpěli tak hořkou porážku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nespoutaný Ungr

V případě zisku třech bodů z tohoto tradičního souboje dvou rivalů z Plzeňského kraje by se Klatovští fotbalisté dotáhli právě na svého soupeře, jenže po půlhodince už bylo v podstatě jasno, že si vítězství odvezou Plzeňané.

 

Ti totiž vlétli do zápasu jako uragán a už v 7. minutě vedli 0:1. Na centr si naběhl Milan Ungr a měl tolik prostoru a času, že si mohl vybrat, jak překoná Rojíka v bráně domácích. Uběhla jen chvilka a Doubravka trestala podruhé. Aktivní Ungr vybojoval míč po špatné rozehrávce Klatov a Žáček ho ve vápně zastavil pouze za cenu faulu. K pokutovému kopu se postavil zkušený Pavel Krejčí a nezaváhal.

 

Nechybělo mnoho a vedení Doubravky mohlo být tříbrankové, jenže nebezpečná hlavička skončila těsně vedle. Domácí se poprvé osmělili až v 18. minutě Bezděkovou ranou, která však gólmana Turka neohrozila. Ve 24. minutě vyrobila klatovská defenziva další hrubku a Milan Ungr je za ni patřičně vytrestal – 0:3, hotovo, vymalováno. Domácím bylo ještě hůře ve 37. minutě, když musel po nevybíravém zákroku Knakala, oceněného žlutou kartou, střídat Krásný.

Brzká penalta a pak... nic

Pět minut po začátku druhého poločasu se Klatovy dožadovaly další červené karty pro svého soupeře, když Novák zasáhl loktem obličej Pavloviče, který za chvilku také musel odejít z hrací plochy a přepustit místo spoluhráči Vojtkovi.

 

Jelikož se souboj mezi Novákem a Pavlovičem udál ve vápně, zapískal rozhodčí (pro domácí alespoň) pokutový kop a Martin Janda vykřesal naději pro příznivce domácího mužstva. I přes zvýšenou aktivitu ho nikdo ze spoluhráčů nenásledoval a Doubravka si relativně v pohodě pohlídala jasné vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Klatovy 1898
Obránce M. Janda: „Když budu hodnotit náš výkon, tak jsme prospali prvních čtyřiadvacet minut. Soupeř toho využil, třikrát skóroval a zaslouženě vyhrál. Gratuluji Doubravce k vítězství.“

SK Senco Doubravka
Brankář J. Turek: „Myslím, že v Klatovech jsme utkání celkem zvládli. V prvním poločase jsme dominovali a podařilo se nám vstřelit rychlé góly, což nám dodalo sebevědomí. V druhé půli jsme zaspali začátek a vrátilo se nám to v podobě soupeřova gólu. Další gól jsme už nepřipustili a utkání dotáhli do vítězného konce.“



Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hádek Jaroslav - MACHÝČEK Lukáš, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.