FOTO: Více než osm stovek lidí sledovalo derby Sedlčan s Dobříší


Branky


0

Další krásná divácká kulisa v Sedlčanech viděla zaslouženou výhru domácího mužstva, které zdolalo nebezpečnou Dobříš. Po přestávce se za Tatran prosadili Repetný s Kdolským, na které dokázal zareagovat pouze šutér Maryška.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlčanští postupně převzali iniciativu

Začátek utkání sliboval pěknou podívanou. Již v prvních minutách vytěsnil dobříšský gólman Šedivý střelu Haase nad břevno a na druhé straně se pokus Maryšky mezi tyče nevešel. Rychlou akci Sedlčan zastavil Weber, únik Šraina nedorazil do branky Valsa. Postupně však hra upadala, kombinace končily obvykle nepřesnou přihrávkou. Domácí začali být nebezpečnější.

 

Těsně vedle branky střílel Řehák, po rohovém kopu se míč od zcela volného Dvořáka odrazil mimo bránu, únik Němce zastavil za cenu žluté karty Talůžek a před přestávkou měli Sedlčanští dvě velké šance, avšak Šedivý si poradil se střelami Haase a Řeháka. Akci Valsy nedotáhl Maryška a na druhé straně po rohovém kopu hlavičkoval Vystyd do boční sítě.

Zasloužené tři body pro Tatran

I v první půlhodině druhé půle byli domácí nebezpečnější a v 53. minutě zakončil Jaroslav Repetný kombinační akci pohotovou střelou a vsítil první gól. Velkou šanci promarnil Michal Kdolský, když nastřelil vybíhajícího Šedivého a v 68. minutě překvapil dobříšského brankáře stejný hráč střelou z osmnácti metrů z trestného kopu a zjistil domácím dvoubrankové vedení. Pak ještě Repetný nastřelil Webera a opakovaný pokus zamířil nad břevno.

 

Teprve po té získali dobříšští převahu. V 78. minutě poslal M.Puchmajer přesný míč za obranu, Valsa přihrál Štěpánu Maryškovi, který do prázdné branky skóroval. Byla to jediná střela Dobříšských na bránu Capoucha. Sedlčanští se pak začali strachovat o tři body a nejblíže k vyrovnání měl Dort, který se prodral do šestnáctky, ale v rozhodující moment zaváhal se střelou.

 

Autor: R. Weber pro mfkdobris.cz, upraveno redaktorem



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Sedlčany
Obránce T. Řehák: „Celý zápas jsme byli nebezpečnějším mužstvem. V první půli jsme měli loženku, kterou jsme trestuhodně neproměnili. Druhé dějství jsme pokračovali v aktivní hře, což nakonec přineslo své ovoce. Inkasovali jsme po jediné chybičce, jinak dozadu opět dobrý výkon. Ofenzíva dnes také fungovala dobře, i když gólů mohlo být více. Tři body zůstaly zaslouženě doma. Vyzdvihl bych výkon Petra Haase, který dnes bojoval, podržel hodně balónů a připravoval šance pro tým.“

MFK Dobříš
M. Šrain a J. Rychlík: „Vzhledem k terénu se hrálo utkání na slušné úrovni. Nám chyběla, narozdíl od soupeře, větší vůle po vítězství.“



Počet diváků: 846. Rozhodčí: Duchoň Ivo - ŠTEFAN Michal, ŽÁKOVÁ Dagmar.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.