Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 10:15

13.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

3.0

Jídlo

2.0

Hrací plocha

7.0

Zázemí

6.0

Hájek rozhodl šlágr s Buldoky


Branky


0

Vyrovnaný zápas mezi Motorletem a Karlovými Vary rozhodla jediná branka, kterou vstřelil domácí Hájek. Karlovarští tak poprvé v sezóně prohráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hájkova rozhodující trefa

Jinonický tým sice zvládl minulé kolo v Rokycanech, kde vyhrál 0:3, ale věděl, že ho nečeká žádná procházka růžovým sadem. Zvlášť s výsledkovou bilancí z posledních domácích zápasů. Nakonec se ale mohl radovat z těsného a upracovaného vítězství. „Předchozí tři domácí utkání ze shora tabulky jsme výsledkově nezvládli, tak jsme rádi, že jsme porazili první tým tabulky,“ přemítal trenér Poustka.

 

Do samotného zápasu vstoupili lépe hráči pražského klubu. Kombinačně převyšovali svého soka, veškerá jejich snaha však končila před pokutovým územím Karlovarských. S přibývajícími minutami se sice podařilo hostům hru vyrovnat, ale ani to je neubránilo od inkasování první a zároveň jediné branky zápasu.

 

Ve 29. minutě poslal Jakub Hájek míč za obranu, kam si naběhl Sodoma. Útočník Motorletu nezazmatkoval, dostal se přes obránce a přesnou přihrávkou vrátil míč Hájkovi, který vypálil k tyči, kam gólman Strnad nedosáhl.

Obrana Motorletu vydržela

Po změně stran se Karlovarští tlačili do útoku, ale ze své platonické převahy se jim nedařilo vytěžit alespoň nějakou větší příležitost, jak ohrozit veterána Foferku v bráně Pražanů. „Obrana Motorletu pracovala dobře,“ pochválil defenzivní činnost domácího mužstva trenér Tichota.

 

Z dobré práce domácích obránců byl také patrný největší zádrhel ve hře Buldoků. „Nevycházela nám finální fáze. Zápas to byl spíš remízový, ale Motorlet gól dal a my ne, takže vyhrál asi zaslouženě,“ zhodnotil utkání hostující lodivod. Pražané tak po taktickém výkonu slaví zisk třech bodů a přiblížili se čelu Divize A na rozdíl šesti bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Trenér M. Poustka: „První poločas byl obecně fotbalovější. Vytvořili jsme si nějaké příležitosti, jednu jsme dokázali využít. V druhé půli už nebylo tolik šancí, ale taktickým výkonem jsme zápas v podstatě dohráli do úspěšného konce, což nás těší. Podali jsme spolehlivý výkon, mohl bych jmenovat pět šest hráčů.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Motorlet začal dobře, byl kombinačně lepší, ale jeho veškerá snaha končila před naším vápnem. Poté jsme vyrovnali hru, v závěru poločasu jsme asi byli lepší my, ale také jsme se do nějakých výrazných šancí nedostali. Byl to taktický zápas. Bohužel jsme udělali jednu chybu, kdy nás Motorlet potrestal. Ve druhém poločase jsme se snažili tlačit dopředu, ale i když jsme měli mírnou optickou převahu, do vyložených šancí jsme se nedostávali. Ke konci jsme hru stáhli na tři obránce, tak se domácí dostali do pár šancí, ale také už nic neproměnili.“



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Novák Michal - ERLEBACH Jiří, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.