2:3p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

13.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Aritma v Dobříši dvakrát dotahovala a bere dva body


Branky


0
Domácího nováčka čekal ve víkendovém utkání další nebezpečný soupeř z první poloviny tabulky. Utkání samé však přineslo fotbal jen průměrné úrovně s množstvím nepřesných přihrávek a s minimem brankových příležitostí. Zápas tak došel až do penaltového rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější hosté.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí bez dvou opor

Pro domácí začal zápas nešťastně již před výkopem. Štěpán Maryška uvízl někde v koloně na silnici, a tak se nestačil dostavit včas a Filip Dort se zranil při rozcvičce před zápasem. Přesto jim úvod vyšel dobře. Již v 6. minutě zahrál Jiří Rychlík přímý volný kop a míč skončil u zadní tyče poprvé v brance. Pak před Karasem zasahoval na poslední chvíli hostující stoper a na druhé straně v dobré pozici překopl branku Turák.

 

Domácí Karas poté rovněž přestřelil, a místo aby vedení dobříšské uklidnilo, přišel pravý opak. Hosté byli nebezpečnější a hrozili zvláště po dlouhých autech z obou stran hřiště. Ve 33. minutě po ztrátě míče před pokutovým územím naservíroval Podobský míč Robertu Turákovi a ten vyrovnal. V závěru první části utkání střílel nebezpečně těsně vedle branky Pivrnec.

Aritma znovu odpověděla

V úvodu druhé půle sice nedorazil míč do Šedivého branky Amburus, ale hra se již v této části zápasu vyrovnala. Velkou šanci promarnil po autovém vhozu Maryšky Gregor a po jediném rohovém kopu Maryšky se netrefil hlavou Talůžek. Za hosty měl velkou šanci Troníček, ale nezakončil přesně.

 

Do dobré pozice se dostal u domácích Karas, ale netrefil přesně míč. Šedivý na druhé straně musel likvidovat střílený centr Barana. V 73. minutě centr Junka poslal podruhé do branky hlavou Jan Karas. Hostující hráči přidali a za sedm minut bylo opět srovnáno, když v nepřehledné situaci před bránou dorazil míč Filip Turbák. Zápas tak dospěl k penaltové loterii.

Bod navíc pro Pražany

První nezdar postihl sice Aritmu v druhém pořadí, když Šrain i Talůžek uspěli, avšak pak již neproměnili jak Liška, tak Rajnoch. Hosté se naopak již nemýlili.

 

Zdroj: Oficiální web klubu MFK Dobříš



Ohlasy k zápasu


MFK Dobříš
Trenér J. Rychlík (pro mfkdobris.cz): „Jsem zklamán přístupem některých hráčů. Dvakrát jsme vedli a vedení jsme neudrželi. Soupeř byl určitě k poražení. To, že nenastoupil Filip Dort, by mělo hráče spíše nastartovat, aby i oni prokázali, že ho dokážou nahradit. To se však nestalo. Nejde stále stavět jen na starších hráčích.“

SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „K vidění nebyl vůbec špatný fotbal na to, na jakém terénu se hrálo. Začátek zápasu jsme prospali, v úvodu byli domácí lepší. Pak jsme převzali otěže my. Dvakrát jsme prohrávali, dvakrát jsme vyrovnali. Domácí byli těžký soupeř, nakonec jsme bonusový bod získali i zaslouženě, myslím si. Dva body bereme. Vyzdvihl bych Troníčka ve stoperské dvojici, měl to těžké, domácí mají výborné útočníky a on je uhlídal. Pokryli jsme dobře střed hřiště, takže bych také chtěl pochválit Ambruse s Pivrncem.“



Sestavy


MFK Dobříš
J. Šedivý [-] - R. Talůžek [-] , J. Liška [-] , J. Rychlík [-] , J. Horáček [-] - V. Šrain [-] , J. Gregor [-] (71. P. Junek [-] ) , M. Puchmajer [-] - M. Valsa [-] (46. Š. Maryška [-] ) , J. Karas [-] (88. M. Rajnoch [-] ) - D. Pokorný [-]

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - R. Turák [-] , F. Podobský [-] (66. M. Macek [-] ) , M. Pivrnec [-] (79. C. Maione [-] ) , M. Ambrus [-] , O. Rybka [-] , T. Modr [-] , L. Hrabák [-] (79. I. Bogár [-] ) , J. Troníček [-] , L. Květoň [-] (46. F. Turbák [-] ) , D. Baran [-] (87. V. Gajecký [-] )

ŽK: 70. J. Gregor , 73. J. Karas , 74. J. Horáček - 66. O. Rybka .
Hráči zápasu: J. Troníček , M. Pivrnec , M. Ambrus .
Počet diváků: 400. Rozhodčí: Šlapák František - ŠTRINCL Pavel, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.