FOTO: Divoká úvodní čtvrthodina v Plzni


Branky


0

Padesátce příchozích fanoušků stačilo, aby zhlédla prvních patnáct minut, viděla by totiž všechny góly. Mošna s Nádeníčkem zařídili hostům dvougólové vedení, na které rychle odpověděl Krejčí, jenže víc už hráči Doubravky nedokázali, a tak Admira veze do Kobylis výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtvrthodina plná šancí a gólů

Utkání v Plzni začalo opravdu divoce. Admira, která nastoupila bez několika klíčových hráčů v sestavě, se ani nestačila pořádně rozkoukat a už mohla prohrávat, po třiceti sekundách totiž domácí zahodili tutovou šanci a gólman Víšek mohl být rád.

 

Odpověď si Pražané přichystali na 10. minutu, když Jiří Mošna překvapil domácího brankáře Turka a přehodil ho skoro až od postranní čáry. Šťastný fotbalový moment hosty zdravě nakopl a za další tři minuty se radovali znovu. Po pěkné kombinační akci nacentroval Zahálka přesně na Bohumila Nádeníčka a kanonýr Admiry se nemýlil!

 

Doubravka však nezahálela a po chvilce vstřelila kontaktní gól, když vyplaval úplně volný Pavel Krejčí a střelou k tyči nedal Víškovi šanci. Po živém stratu plném gólů utkání opadlo a gólově se už ani jeden z týmů neprosadil, i když na to šance byly.

Skóre se již nezměnilo

Admira mohla navýšit vedení Majerem, který ale pálil nad Turkovu klec. Zahálka pro změnu z trestného kopu orazítkoval jen břevno. Neuspěli ani Nádeníček se Zolotuchinem. Domácím lapil tutovku Víšek v bráně, Brabec s Ungrem zase rozvlnili pouze boční síť.

 

Díky kvalitní obranné činnosti Admiry se žádný tlak Plzeňanů v závěru zápasu nekonal a Pražané si tak relativně v klidu dokráčeli pro tři body. „Vzadu jsme si to dobře zorganizovali a už jsme soupeře do žádných velkých šancí kromě standardek nepustili,“ pochvaloval si defenzivu hostů trenér Tichai, který zápas sledoval pouze z hlediště.

 

Hodnocení trenéra J. Tichaie

 

Foto: Oficiální web klubu FK Admira Praha



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Herně jsme odehráli jedno z velmi povedených utkání, ale bohužel jsme neproměnili naše šance. Soupeř dal šťastný první gól a rychle přidal druhý, to rozhodlo. Soupeř byl šťastnější. Vyzdvihl bych Davida Brabce a Dana Sýse ve středu zálohy.“

FK Admira Praha
Trenér J. Tichai (pro fkadmira.eu): „Zápas jsme začali slušně, i když v první minutě měl soupeř asi největší šanci. Od té doby jsme převzali iniciativu my. Je potřeba říct, že soupeř byl kvalitní. Byl to jeden z nejtěžších týmů, na které jsme v divizi narazili. Hrál s námi fotbal. Diváci viděli hodně kvalitní zápas.“



Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štuk Jaromír - NĚMEC Václav, MATYŠ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.