FOTO: Prospali jsme začátek, mrzí hostujícího Brotánka


Branky


4. M. Tušer , 19. M. Tušer , 90. J. Píša - 68. L. Brotánek (p.) , 83. L. Soldát
0

A smutnit mohou Sedlčanští oprávněně. Dvakrát se totiž v první dvacetiminutovce trefil roudenský Tušer a hosty stálo hodně sil, aby po přestávce utkání zremizovali. V nastavení ale neuhlídali domácího kapitána Píšu, který rozhodl přestřelku pro Malši.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudné hrálo prim

Zápas dvou poločasů sehráli Roudenští na svém hřišti se sedlčanským Tatranem. První dějství bylo zcela v režii domácího mužstva, které se už ve 4. minutě dostalo do vedení. S Voglovou ranou z přímého kopu si ještě hostující gólman Capouch poradil, na dorážku Martina Tušera byl už však krátký.

 

Za pár minut utekl Markytán a Capouch musel vytasit zákrok nohou, aby mu zabránil ve skórování. Střelec první branky za chvíli své sólo také neproměnil a přítomní diváci se chytali za hlavy. A to ještě umocnil v 15. minutě Markytán, když orazítkoval břevno při povedeném lobu Capoucha.

 

Hosté byli na ručník a v 19. minutě inkasovali podruhé. Otepka rozehrál rohový kop, Růžička prodloužil na Martina Tušera a domácí záložník znovu skóroval. I nadále pokračovalo Roudné v pěkné hře a diktovalo tempo. Sedlčanští se na první střelu zmohli až těsně před odchodem do šaten, ale Kdolského pokus Hřebejka v bráně Roudného moc nevyděsil.

Sedlčanské probuzení

Po změně stran se změnilo i rozpoložení sil na hřišti. Tatran ožil a Malše naopak úplně odpadla. Nejprve spálili své šance Haas se Soldátem, poté se Hřebejk vytasil proti Kdolskému. V 68. minutě však neomaleně srazil Kössl ve výskoku Haase a nařízenou penaltu proměnil Lukáš Brotánek. Zápletka byla na světě.

 

A vygradovala v 83. minutě, když Luboš Soldát vyrovnal po zmatcích ve vápně Malšanů po rohovém kopu. Středočeši málem utkání úplně otočili, jenže Haas spálil dvě minuty před koncem jasnou šanci! Zmrazené fanoušky domácích rozehřál a uvedl do extáze v 91. minutě Jakub Píša, když se z otočky prosadil po dlouhém autovém vhazování Otepky. Krásný zápas plný zvratů tak nabídl pět gólů a šťastnou výhru domácího celku.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
Obránce L. Brotánek: „Z naší strany zápas dvou rozdílných poločasů. V prvním jsme prospali začátek a nechali si dát dva góly ze standardek a mohlo být i hůř. V druhé půli jsme nastoupili a začali soupeře přehrávat. Velké oživení přinesli oba střídající hráči. Zápas se nám nakonec podařilo vyrovnat, ale v poslední minutě jsme dostali gól a s tím už jsme nemohli nic udělat.“



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Janda Marek - LANGMAJER Lukáš, ŠAUFLOVÁ Jana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.