Kluci plnili přesně to, co jsme si řekli, pochvaluje si trenér Purkart


Branky


0

A ke chvále má kouč Mariánských Lázní pádný důvod. Jeho svěřenci totiž předvedli na hřišti poslední Sušice velmi dobrý výkon a čtyřmi góly podtrhli svou dominanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sadílkovy přesné centry

Ani po 13. kole se na dně divizní tabulky nic nemění a na kontě Sušických stále svítí nula. V zápase s Mariánskými Lázněmi se sice mladý tým z Plzeňského kraje snažil, na body ale zaslouženě nedosáhl, hosté byli totiž zkrátka lepší.

 

Už od prvních okamžiků si vytvořili převahu, nenechali fotbalisty Sušice tvořit a okamžitě je po ztrátě balónu napadali. Z tlaku Mariánskolázeňských přicházely hlavně v prvních dvaceti minutách také standardní situace a po dvou rozích padly obě úvodní branky.

 

Nejprve centroval v 10. minutě Sadílek a přetažený balón na zadní tyči uklidil za Gillova záda Matěj Kravar. Uběhlo osm minut a Sadílek tentokrát pro změnu našel Martina Lukáše. Domácím poté nepřidalo ani střídání Skály z 21. minuty… Ve zbytku poločasu měli ještě šance Šilhán nebo Labai, skóre se už ale nezměnilo.

Těžký terén hru neulehčil

Také do druhého dějství vstoupili lépe hosté. V 61. minutě krásnou kombinační akci rozebrali svého protivníka a Tomáši Šilhánovi stačilo pouze uklidit míč do prázdné brány. Na konečných 0:4 upravil v 79. minutě hlavou „asistent“ Jaroslav Sadílek, kterého oslovil přesným centrem Kavalír.

 

Poslední minuty se nesly ve znamení rozkouskované hry, když hosté poslali do pole všechny hráče z lavičky vyjma náhradního gólmana. Díky výhře tak poskočily Mariánské Lázně už na devátou příčku tabulky Divize A.

 

Foto: austriansoccerboard.at



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Oficiální facebookový profil klubu TJ Sušice: „Sušice si nepohlídala začátek utkání a dvě standardní situace, při kterých se hosté prosadili. Nejprve jednoduše na zadní tyči nikým nehlídaný Kravar, poté Lukáš uprostřed vápna opět hlavou na 2:0. V druhé půli hosté zvyšovali na 3:0 po jednom z brejků a to kombinací až do prázdné branky a čtvrtý gól padl opět po standardní situaci z hlavy Sadílka.“

FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér S. Purkart: „Musím kluky pochválit, plnili přesně to, co jsme si řekli. Chtěli jsme soupeře napadat už v zárodku, nenechat ho rozehrát, to se nám dařilo. Ve druhém poločase už hra trochu upadla i díky těžkému terénu, celý den pršelo. Myslím si, že jsme si zasloužili vyhrát. Musím pochválit všechny kluky.“



Počet diváků: 95. Rozhodčí: Duchoň Ivo - MACHÝČEK Lukáš, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.