Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankovští protrhli střelecké trápení, bodů se ale nedočkali


Branky


0

S nožem na krku vstupovali jankovští fotbalisté k dalšímu domácímu utkání. V Precis aréně se ještě letos divizního vítězství nedočkali a počkat si musejí i po utkání s Rokycany. V tom sice podali velmi slušný výkon, jenže totálně vyhořeli v klíčových šancích, které oproti tomu hosté dokonale využili. V první půli přežily Rokycany dvě obrovské šance Smékala, sami naopak v závěru poločasu udeřily. A když odmítl po změně stran vyrovnat Voráček, dvěma slepenými góly hosté svojí výhru pečetili. Až příliš krutá realita.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smékalovy tutovky

Chladné a deštivé nedělní počasí fotbalu nepřálo a to se projevilo i na divácké návštěvě, která byla v kalendářním roce v Precis aréně nejnižší. Promrzlé fanoušky mohl po pěkné Bürgerově přihrávce rozehřát v 18. minutě Smékal, který postupoval z mírného úhlu sám na gólmana Jana Vilda. Jankovský útočník zvolil razantní zakončení, ale hostujícímu strážci branky pouze vyprášil rukavice.

 

Hosté zahrozili přímým kopem Černého, se kterým si gólman Pavelec bez větších potíží poradil. V 34. minutě měl Smékal po další výborné práci Bürgera druhou stoprocentní šanci. Tentokrát si míč připravil na levačku, opět tvrdě vypálil, ovšem opět nechal vyniknout Vilda. Hosté nikterak výrazně nebezpeční nebyli, přesto šli v 42. minutě do vedení. Po nenápadné akci dostal trochu volného prostoru Michal Černý a přízemní střelou poslal Rokycany do vedení - 0:1. Otřesení domácí si záhy málem přidali druhý gól sami, když po centru z levé strany a vzájemném souboji Rytíře s Vaščákem poslal domácí záložník balón na břevno vlastní branky.

Tvrdé rokycanské direkty

Doslova hororový scénář přinesla Jankovu druhá půle. Po chybě hostující obrany měl vyrovnání na kopačce v 57. minutě Voráček. Měl spoustu času na zakončení, což bylo možná na škodu, tak dlouho přemýšlel, kam balón uklidí, až nechal vyniknout hrdinu Rokycan Vilda. Totální zmar přišel zanedlouho, když hosté opět z ničeho nic Janem Hereitem udeřili podruhé a s domácími bylo zle - 0:2.

 

A aby toho nebylo málo, v 68. minutě se Aubrecht v pokutovém území jednoduše zbavil dvou zadáků, naservíroval míč před branku a Jan Procházka ho doklepl do odkryté branky - 0:3. O výsledku bylo zřejmě rozhodnuto, přesto Jankov zbraně nesložil a sympatickým výkonem si šel alespoň pro částečný úspěch v podobě ukončení dlouhé série bez vstřelené branky.

 

V 74. minutě se po pěkné kolmici Sedlice za domácí obranu dostal Iliev, v sólovém úniku byl sražen Grambalem a následovala červená karta. Následný přímý kop Zajíce jen demonstroval aktuální střeleckou pohodu domácích fotbalistů. Z dvaceti metrové vzdálenosti ho levonohý Zajíc poslal klasickým "homerunem" pryč z jankovského areálu.

 

Přesto se fanoušci jihočechů gólové radosti dočkali! V 84. minutě se po dlouhém Zajícově pasu dostal k balónu Roman Pořádek a tvrdou střelou k tyči vsítil svůj třetí gól v sezóně - 1:3. Na body v důležitém utkání to nestačilo, ale alespoň jednu mizernou sérii Jankovští utnuli. Nicméně pro záchranu divizní příslušnosti potřebují zoufale víc. Potřebují ukončit desetizápasovou sérii bez výhry. Do konce podzimu na to mají ještě dva pokusy. V Karlových Varech a doma v derby s Českým Krumlovem.

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „Bože, bože. Odehráli jsme znovu velice dobré utkání, byli jsme lepším týmem, ve druhé půli jsme si vytvořili velký tlak, ale výsledek zní 1:3. Za stavu 0:0 jsme nevyužili dvě tutovky Smékalem, za stavu 0:1 podtrhl střelecký zmar v další tutovce Voráček. Z brejků jsme následně dvakrát inkasovali a bylo po zápase. Malé, pro nás ale VELKÉ vítězství přišlo v 84. minutě, kdy Roman Pořádek vstřelil gól - neuvěřitelné (smích)! Čekali jsme na něj dlouhých 786 minut. Bohužel k bodům to opět nevedlo…“

FC Rokycany
Trenér P. Aubrecht: „Jsme rádi, že se nám podařilo vyhrát. Výhru jsme pro lepší pocit potřebovali. Nerodila se vůbec jednoduše, protože domácí hráli odhodlaně a s nasazením. Branky jsme dokázali dát vždy v pravý čas. Posledních patnáct minut jsme si zkomplikovali, když byl vyloučen Pavel Grambal. V kontextu celého zápasu jsme si vyhrát zasloužili. Mančaft podržel Honza Vild a herně nad všemi byl Matěj Trojanec.“



Sestavy


SK Jankov
A. Pavelec [-] - L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] (53. M. Šulc [-] ) , M. Kroneisl [-] (77. R. Pořádek [-] ) , J. Zajíc [-] - M. Rytíř [-] (46. J. Šebelka [-] ) , L. Voráček [-] (63. R. Iliev [-] ) , D. Maršán [-] , V. Bürger [-] - T. Smékal [-] (85. V. Jirkovský [-] ) , P. Sedlic [-]

FC Rokycany
J. Vild [-] - J. Hereit [-] , P. Jindřich [-] (77. D. Skopový [-] ) , P. Grambal [-] , Š. Špic [-] , O. Král [-] (81. V. Kopečný [-] ) , M. Trojanec [-] (90. T. Cibula [-] ) , J. Procházka [-] , L. Aubrecht [-] , M. Černý [-] (70. J. Končal [-] ) , J. Vaščák [-]

ŽK: 68. A. Pavelec - 20. P. Jindřich . ČK: 75. P. Grambal .
Hráči zápasu: M. Trojanec , J. Vild .
Počet diváků: 108. Rozhodčí: Lafek David - LEŠKA Martin, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.