1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.11.2016 13:30

14.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podzimní loučení Slavoje bylo vítězné


Branky


0

I díky zlepšenému finiši v podzimní části sezóny mohou fotbalisté Českého Krumlova slavit dva body ze zápasu s Motorletem. V utkání čekali diváci na gól marně, a tak rozhodlo sedm sérií při penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní začátek zápasu

Odpolední divizní dohrávka přinesla Slavoji dva hodně cenné body. Dokázal se oklepat ze sobotního nevydařeného derby v Jankově a po obětavém výkonu na samé hranici možností týmu vybojoval zápas se šťastným koncem. Vysoký favorit Motorlet, v jehož řadách nastoupily všechny opory, byl mnohem fotbalovější, ukazoval technickou vyspělost, ovšem ke své škodě pouze po českokrumlovskou šestnáctku. Víc mu Slavojáci nedovolili a v rozstřelu o dodatkový druhý bod byli stoprocentní.

 

Před výkopem Slavojáci poděkovali hrající zelenobílé legendě Honzovi Peťulemu, jenž se dnešním zápasem po téměř dvaceti letech služeb českokrumlovskému fotbalu aktivně loučil se Slavojem.

 

V zápase byla nejzajímavější první dvacetiminutovka, kdy bylo na oba týmy ještě dobře vidět. Postupně přibývala mlha a šero, zatímco fotbalovost se vytrácela. Hosté opakovaně hrozili Pyškem se Sodomou, zelenobílí se nenechali zahanbit a odpověděli pohlednou akcí zakončenou Persánem po spolupráci s Peťulem. A když domácí tým podržel skvělým vyběhnutím proti ostrostřelci Sodomovi brankář Trnka, šlo se do kabin bez gólů. 

Mlha a nuda

Po změně stran postupně sílila herní převaha Motorletu. Nebyla mu však nic platná, protože ji nedokázal přetavit v šance, natož góly. Vyrovnaná podívaná diváky spíše nudila a v husté mlze byli rádi, že jim nebyla nějak velká zima.

Scharfovo břevno

Penaltový rozstřel byl jednotvárný až do sedmé série. Všichni střelci jednoznačně realizovali své pokusy, až přišlo břevno napálené hostujícím Scharfem znamenající druhý bod do sbírky Slavoje. Ta tak po podzimu, který se vyvíjel prachbídně, nakonec čítá patnáct divizních bodů jako základ pro jarní odvety. 

 

Autor: František Lippl, upraveno redaktorem



Sestavy


FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - D. Tůma [-] (89. M. Matěják [-] ) , L. Mravec [-] , M. Švec [-] , J. Wagner [-] , J. Peťule [-] (75. J. Carda [-] ) , V. Novák [-] , V. Beránek [-] , J. Kabele [-] , M. Svoboda [-] , F. Persán [-]

FK Motorlet Praha
T. Foferka [-] - J. Rajnoch [-] , D. Scharf [-] , J. Hájek [-] , J. Sodoma [-] , V. Kotrba [-] , J. Machurka [-] , J. Pyšek [-] (67. Š. Hájek [-] ) , M. Podzemský [-] , J. Karbulka [-] (59. O. Měska [-] ) , T. Lukič [-] (72. J. Ptáček [-] )

ŽK: 55. J. Wagner , 90. F. Persán - 81. V. Kotrba .
Počet diváků: 71. Rozhodčí: Kvaček Jan - BRYCHTA Ondřej, TESAŘ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.