Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 10:15

14.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

8.0

Nápoje

9.0

Jídlo

9.0

Hrací plocha

4.0

Zázemí

6.0

FOTO: Střídající Michálek se dvakrát trefil a Admira dohnala Čížovou


Branky


17. J. Mošna , 54. J. Michálek , 84. J. Michálek - 27. M. Jirouš (p.)
0

Vypadá to, že v závěru podzimu Čížová jemně ztrácí dech. Navíc Jihočechům nevychází dopolední zápasy, což v Praze znovu potvrdili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích a nerozhodné skóre

Šlágr 14. kola mezi třetí Admirou a druhou Čížovou měl pomalý rozjezd vlivem velmi chladného nedělního počasí. Ani jeden ze soupeřů nechtěl udělat chybu a šancí viděli diváci pomálu. Do první šance se dostal v 11. minutě Šimek, svou ranou ale nemohl Satrapu překonat. Za chvilku se Martinic povedeným sólem dostal až před bránu Čížové, ale zakončil těsně vedle.

 

Úvodní převahu zužitkovali domácí v 17. minutě, když dostali možnost zahrání přímého kopu. K němu se postavil Zahálka a přesným centrem našel Jiřího Mošnu, který nedal jihočeskému gólmanovi šanci. O deset minut později se do první šance propracovala Čížová a hned z toho byl vyrovnávací gól. V pokutovém území totiž fauloval Šimek hostujícího Nečase a nařízenou penaltu proměnil Martin Jirouš.

 

Ve zbytku prvního poločasu dvakrát naservíroval perfektní balón Zahálka svým spoluhráčům, ale Mošna i Martinic přestřelili Satrapovu klec. 

Povedený tah Tichaie

O pauze se trenér Tichai rozhodl vystřídat Šimka a na hřiště poslal Michálka, což se později ukázalo jako skvělý tah. Už po devíti minutách pobytu na hřišti si Jakub Michálek počkal na Majerův centr a uklidil míč k zadní tyči!

 

Poté se do dvou šancí dostal Jirouš, jenže gólman Víšek se v obou případech zaskvěl a udržel vedení Admiry. Největší šanci na vyrovnání měla Čížová v 78. minutě, ale střela letěla vysoko nad bránou. A tak se podruhé připomněl záložník týmu z Kobylis. V 84. minutě se domácí dostali do brejku tři na jednoho a Jakub Michálek prudkým obstřelem donutil Satrapu lovit míč ze sítě potřetí.

 

Díky zaslouženému vítězství se Admira bodově dotáhla na Čížovou a před koncem podzimu zajišťuje napínavou podívanou i pro jarní část.

 

Hodnocení domácího trenéra Tichaie a dvougólového Michálka

 

Foto: Oficiální web klubu FK Admira Praha



Ohlasy k zápasu


FK Admira Praha
Trenér J. Tichai (pro fkadmira.eu): „Pomohlo nám, že Čížová chtěla hrát fotbal stejně jako my. Navíc bylo skvěle připravené hřiště. Hráli jsme to, co jsme hrát chtěli. Z naší strany to mělo hlavu a patu, víc jsme chtěli, běhali, nabízeli se."

TJ Sokol Čížová
Vedoucí V. Vávra: „Domácí Admira vyhrála zcela zaslouženě. Narazili jsme na soupeře, který nás zkrátka herně přehrál. Musíme to brát tak, jak to je. Domácí byli zkrátka lepší.“



Počet diváků: 156. Rozhodčí: Cihlář Jan - DUDA Miroslav, ŠAFRÁNKOVÁ Nikola.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.