Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 10:30

14.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO: Psohlavec se zakousl do Jankova a Buldoci se znovu osamostatnili na čele


Branky


0

I když v podzimní části střelecky září především Geňo, v utkání s Jankovem se ukázal Martin Psohlavec a hattrickem se postaral o jasnou výhru Karlových Varů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První Psohlavcova trefa

Zápas měl málo vídanou a naprosto fantastickou atmosféru, o kterou se staraly oba fanouškovské tábory. Horší už to bylo s povrchem, na kterém se hrálo. Karlovarská umělka má svá nejlepší léta dávno za sebou a do "divizního světa" již nepatří. Ovšem byla pro oba celky stejná a výsledek střetnutí neovlivnila, ačkoliv hosté měli s její aklimatizací viditelnější problémy.

 

Buldoci v domácím prostředí šlapou bezvadně a svou stoprocentní úspěšnost chtěli potvrdit i v podzimní derniéře s Jankovem, jenž má opačné starosti. Domácí nasadili jak exligistu Dřížďala, tak oba útočné trumfy Psohlavce s Geněm. Nejlepší střelec soutěže Geňo se tentokrát neprosadil, avšak jeho útočný kolega ho zdatně zastoupil.

 

Jenže Varům dlouho trvalo prosadit se proti dobře bránícím Jihočechům. První vážné ohrožení branky přišlo v 18. minutě po Fajtlově faulu na Psohlavce, ale Staněk z přímého kopu trefil jenom hostující zeď. Jankov se trošku pral s terénem a směrem dopředu toho příliš neměl. Dva střelecké pokusy Pořádka v úvodní dvacetiminutovce příliš starostí gólmanu Strnadovi nenadělaly.

 

Buldoci také příliš nekousali, avšak v 22. minutě prokázali, že jim k úspěchu stačí málo. Geňo dostal balón do levé strany, následně jej posadil přesně na hlavu Martina Psohlavce a ten si věděl rady - 1:0. Vstřelenou brankou se domácí lehce uklidnili, drželi míč na svých kopačkách, ale jinou výraznější příležitost si v prvním dějství už nevytvořili.

 

Gól na 1:0

Krutý výsledek pro Jankov

Druhý poločas začal krásnou střelou Krličky, která jen o milimetry minula jankovskou branku. Jenže možná překvapivě úvod druhé půle patřil spíše Jankovu, jenž sympaticky kombinoval. Bohužel jeho snažení končilo v předfinální fázi, což je problém posledních týdnů. A místo toho, aby si v nadějných příležitostech vytvořil nějakou gólovku, přišla chyba na polovině hřiště a z toho vyplynuvší sólo Martin Psohlavec chladnokrevně proměnil v druhý gól - 2:0.

 

Gól na 2:0

 

Tento moment byl zcela zásadní pro další průběh hry. Hosty to zlomilo, kdežto Buldoci od této doby dominovali. A v 69. minutě přidali další gól.  Ladislav Mestl se opřel do balónu, Lošek jeho střelu ještě tečoval a poslal míč z dosahu bezmocného Hejníčka - 3:0.

 

Gól na 3:0

 

A další úder zasadili západočeši Jankovu v 77. minutě, kdy po akci Plechatého s Mestlem na levé straně dokonal hattrick jednoduchou trefou Martin Psohlavec - 4:0. Karlovy Vary vyhrály zaslouženě. Byly fotbalovější a potvrdily svou vedoucí pozici v tabulce, přesto výsledek je pro hosty příliš krutý. Domácí v podstatě využili všechny šance, které si vytvořili.

 

Gól na 4:0

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „Víceméně to byl zápas, kdy se hrálo na jednu bránu. V prvním poločase se Jankov dobře bránil, my se těžce prosazovali. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, zpřesnili jsme přihrávku a vstřelili tři góly. Zápas jsme zaslouženě vyhráli, ale Jankov předvedl sympatický výkon. Chtěl bych pochválit oba tábory fanoušků, kteří zápasu vytvořili dobrou atmosféru. Vyzdvihl bych autora hattricku Psohlavce a vzadu hrál spolehlivě jako vždy Pěkný.“

SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „Zázrak se nekonal. Výsledek je možná příliš krutý, ale Buldoci byli lepší a fotbalovější. Škoda jen povrchu, na kterém se hrálo. Umělka má svá nejlepší léta dávno za sebou. Kdo nezklamal, to jsou naši fanoušci, kteří zaslouží vynést do nebe!“



Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary
D. Strnad [-] - A. Ivasko [-] , J. Staněk [-] (83. M. Bartoš [-] ) , M. Geňo [-] (78. O. Šupík [-] ) , J. Hudec [-] (78. P. Němec [-] ) , M. Psohlavec [-] , F. Dřížďal [-] (83. Z. Skala [-] ) , M. Királyi [-] (60. P. Plechatý [-] ) , D. Krlička [-] , M. Pěkný [-] , L. Mestl [-]

SK Jankov
L. Hejníček [-] - L. Fajtl [-] (68. M. Cimerhanzl [-] ) , M. Šulc [-] (81. M. Boček [-] ) , F. Lošek [-] , J. Zajíc [-] - V. Bürger [-] , L. Voráček [-] (72. M. Rytíř [-] ) , J. Šebelka [-] , D. Maršán [-] - R. Pořádek [-] (86. R. Iliev [-] ) , P. Sedlic [-]

ŽK: 65. J. Staněk - 26. M. Šulc .
Hráči zápasu: M. Pěkný , M. Psohlavec .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Paták Viktor - MUDRA Zdeněk, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.