1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.11.2016 10:15

15.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pevná klatovská defenziva ubránila vokovické nálety


Branky


0

I přes jasnou převahu nedokázala Aritma porazit trápící se Klatovy. Ty nakonec vybojovaly remízu a bonusový bod si připsaly v následném rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnání těsně před odchodem do kabin

Ve svém posledním podzimním vystoupení diktoval favorit z Prahy tempo už od začátku. První vážnější šance se urodila po kombinaci Rybky, Modra a Macka, kdy poslední jmenovaný odcentroval a Turbák, který se s míčem otočil mezi penaltou a vápnem, střílel nepřesně. Za dalších pár minut vybídl Turák pěknou kolmicí Turbáka, jenže jeho střelu vyrazil gólman Rojík do zámezí. Z následného rohového kopu promáchl ve výborné pozici Turbák na zadní tyči.

 

V 18. minutě se Klatovští v podstatě poprvé dostali za půlku a hned vybojovali standardní situaci na hranici velkého vápna. Ivo Vojtko křížnou střelou přes celou bránu překvapil brankáře Starečka a i díky jeho chybě se dostali hosté do vedení! Obraz hry se ale nezměnil. Po centru Rybky na míč těsně nedosáhli Ambrus a Turák, s Turbákovou střelou si s vypětím všech sil Rojík poradil. Klatovy mohly zvýšit své vedení po jednom z brejků, ale se Starečkem také těsně přehodily i bránu Aritmy.

 

Domácí si se hrou do plných nevěděli rady, a tak si chtěli vypomoci standardními situacemi. I při nich ale hosté dokázali nebezpečné balóny odvrátit nebo jim pomohl zákrok jejich brankáře. Až přišla 45. minuta a vyrovnávací gól. Pivrnec vrátil odražený míč zpět Modrovi, který odcentroval do vápna. Ve skrumáži pálili Maione i Rybka a Rojík se musel dvakrát vytasit hezkými zákroky. Míč se ale následně odrazil k Robertu Turákovi a ten ho uklidil do prázdné brány!

Obranný val nepovolil

Ani ve druhém dějství se obraz hry nezměnil. Klatovští „zdržovací taktikou“ neměli v plánu hrát a Aritma se těžko dostávala na dostřel Rojíka. Dvakrát se sice dostal do dobré šance střídající Květoň, svými přihrávkami ale neoslovil žádného ze spoluhráčů. Největší šanci druhého poločasu měl po Rybkově přihrávce za obranu Ambrus, nepochopitelně chtěl však oslovit ještě Květoně a trochu ho zahnal do kouta. Vokovický záložník zabojoval a stihl předložit míč Mackovi, který ale rozezvučel jen břevno Rojíkovy klece!

 

I nadále dobývali Pražané tvrz svého soupeře, ten ale s vypětím všech sil držel nerozhodné skóre. V 90. minutě už zvedala lavička Aritmy ruce nad hlavu, když Troníček přihrál Volkovi a ten našel na první tyči úplně volného Gajeckého. Hostujícím hráčům se nějak podařilo udržet míč před Rojíkem a díky tomu skončil zápas 1:1.

Bezchybní hosté

V penaltovém rozstřelu byli Západočeši odměněni za svou obrannou činnost a obětavost, když ho ovládli poměrem 3:5.



Ohlasy k zápasu


SK Aritma Praha
Trenér T. Kubr: „Z mého pohledu velké zklamání. Po celý zápas jsme byli určitě lepší. Hosté přijeli s defenzivní taktikou, která se jim podařila, a nakonec slavili úspěch ziskem dvou bodů. Vytvořili jsme si i tak hodně příležitostí, měli jsme určitě nějaké proměnit. Ve vápně a při standardkách mi tam chyběl daleko větší hlad a snaha se prosadit. Zbytečně jsme Klatovům odevzdali dva body. Těžko někoho vyzdvihovat. Možná Ambruse, kdyby bojovalo ve vápně více hráčů jako on, dopadlo by to jinak.“

SK Klatovy 1898
Brankář J. Rojík: „Dva body určitě bereme, pro nás už jsou každé body důležité, zvlášť body z venku. Zápas jsme měli dobře rozehraný, vedli jsme 0:1, ale bohužel jsme inkasovali těsně před pauzou a zápas začal od začátku. Druhý poločas byl už z naší strany trochu nervózní a domácí hrozili ze standardních situací, které jsme přežili. Chtěl bych kluky pochválit za odvedený výkon a nasazení.“



Sestavy


SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - M. Ambrus [-] , C. Maione [-] (70. V. Gajecký [-] ) , F. Turbák [-] , D. Baran [-] (90. I. Bogár [-] ) , O. Rybka [-] , T. Modr [-] , M. Macek [-] (84. T. Volek [-] ) , J. Troníček [-] , R. Turák [-] , M. Pivrnec [-] (46. L. Květoň [-] )

SK Klatovy 1898
J. Rojík [-] - D. Žáček [-] , D. Chirinciuc [-] , M. Mészáros [-] , M. Janda [-] , P. Rybák [-] - D. Pavlovič [-] , I. Vojtko [-] (85. D. Matějka [-] ) - M. Lucák [-] (74. D. Dolanský [-] ) - L. Krásný [-] (90. J. Sojka [-] ) , P. Kotrba [-]

ŽK: 90. I. Bogár - 81. I. Vojtko , 83. J. Rojík , 88. D. Pavlovič .
Hráči zápasu: M. Ambrus - J. Rojík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Jati David - NEHASIL Lukáš, AUBRECHT Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.