Dlouho se čekalo na gól, pak rozhodl Sodoma


Branky


0

Až do osmdesáté osmé minuty se dařilo Mariánskolázeňským držet favorita z Prahy na uzdě, pak však neuhlídali domácího Sodomu a ten vystřelil Motorletu tři body. Přesto však mohou být hosté se svým vystoupením spokojeni.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podzemského loženka

Vzhledem k současnému počasí odehráli poslední kolo Divize A fotbalisté Motorletu a Viktorie na umělém trávníku. Ten více nahrával hostujícímu týmu, kterému se dařilo poctivě bránit domácího favorita a dlouho ho k ničemu nepustil. První šance přišla až ve 20. minutě, a to rovnou šance stoprocentní, jenže záložník Podzemský z prostoru kolem penaltového puntíku netrefil odkrytou bránu.

 

Z urputné defenzivy dokázali hosté přecházet do nebezpečných brejkových situací a v prvním poločase hned dvakrát vyděsili přibližnou stovku přihlížejících fanoušků. Nejprve vyrazil gólman Foferka Kabelákovu ránu reflexivním zákrokem a další pokus hostujícího forvarda šel pro změnu těsně vedle tyče. Platonický tlak už Motorlet v další příležitosti nepřetavil, a tak se šlo do kabin za bezgólového stavu.

Kdo si počká, ten se dočká

Také po změně stran zůstaly snaha a projev obou týmů stejné. Hosté dál bránili a čekali na výlety do pootevřených zadních vrátek Jinonických, ti se naopak trpělivě snažili dobýt lázeňskou tvrz. Minuty ubývaly a skóre stále zůstávalo bezgólové, blízko první brance byl hostující Sadílek, na Foferku ale nevyzrál.

 

Z trvalého tlaku se až v samotném závěru podařilo Motorletu vytěžit první a zároveň poslední gól. Kanonýr Jiří Sodoma využil jedné z mála chybiček v obraně Mariánek a v 88. minutě vystřelil Pražanům tři body. 



Ohlasy k zápasu



FC Viktoria Mariánské Lázně
Trenér S. Purkart: „Odvedli jsme na Motorletu dobrý výkon. Zejména takticky jsme na domácí byli připraveni, chtěli jsme hrát z pevné obrany na rychlé protiútoky, to se nám dařilo. Musím kluky pochválit, škoda jedné chyby v závěru. Bodový zisk by byl pro nás krásný závěr soutěže, i tak ale musím kluky pochválit jak za dnešní zápas, tak za celý podzim, který, myslím si, byl z našeho pohledu dobrý. Nikoho bych nevyzdvihoval, podali jsme poctivý kolektivní výkon.“



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Průcha Miroslav - VRCHOTA Jaroslav, PEČENKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.