3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

15.kolo, Divize A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První domácí výhru si Jankov nechal na konec podzimu


Branky


0

Až do posledního podzimního kola si museli počkat fanoušci malé jihočeské vesničky na první domácí výhru. SK Jankov v něm porazil v derby Český Krumlov jednoznačně 3:0. K této výhře mu notně pomohl první gól, který domácím doslova věnoval chybující gólman Slavoje Michal Trnka. Jankov poté přidal ještě dvě trefy a v závěru změnil utkání v exhibici. V polovině fotbalového ročníku 2016/2017 má tým Ivo Čecha na kontě dvanáct bodů, což před jarními odvetami není mnoho.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Impotence Jankova pokračovala

Tři body z derby potřeboval Jankov jako sůl. V utkání byl lepším týmem, ale dlouho neplodným a v ofenzivě bezzubým. Za první poločas vystřelil pouze dvakrát na branku a to až v samotném závěru. Naštěstí to ve druhém dějství několikanásobně napravil.

 

Přestože byli domácí v mírném tlaku, na první možnosti si museli dlouho počkat. Přesněji až do 40. minuty, kdy centr Zajíce usměrňoval Jirkovský, ale Trnka byl připraven. O dvě minuty později přišla obrovská šance Jankova, když po hezké kombinaci Šebelky, Bürgera a Pořádka netrefil posledně jmenovaný poloodkrytou branku. První poločas toho tak třem stovkám diváků příliš nenabídl, to ten druhý už stál za to!

Kiks Trnky nastartoval ofenzivní show ddomácích

A rozhodně nechtěně se o to postaral Trnka, jenž v 50. minutě netrefil malou domů a doslova daroval pěkný dáreček Romanu Pořádkovi, který s díky neodmítl a dovezl míč až do branky - 1:0. Darovaný gól Jankov jako by ukolébal. Domácí fotbalisté se nepochopitelně vytratili a zhruba deset minut nechali hrát jen Slavoj. A ten toho mohl využít k vyrovnání, avšak hlavičku Svobody po rohovém kopu výborně zneškodnil Hejníček.

 

Obraz hry se změnil znovu v 60. minutě. Domácí se probrali z letargie a začali řádit. Střídající Iliev nejprve nevyužil samostatný nájezd na Trnku, o minutu později už mířil přesně k tyči, jenže Persán míč z brankové čáry vykopl. Tyto dvě šance Krumlov ustál, ale v 69. minutě nezachytili obránci ofenzivní výlet Lukáše Fajtla, jenž obdržel pěknou kolmici od Šebelky a sólo střelou kolem Trnky proměnil bravurně - 2:0. Odpovědět se pokusil na druhé straně Dominik Tůma, ale střelou doprostřed branky Hejníčka nepřekonal.

 

V 76.minutě se skóre měnilo potřetí. Trnka nejprve reflexivním zákrokem vychytal tečovanou střelu Ilieva, ale následně jeho zadáci chybovali a míč po ose Maršán - Fajtl - Jan Šebelka doputoval za jeho záda - 3:0. Kapitán Jankova Maršán odehrál standardně velký zápas a v 79.minutě po jeho skvělé práci pohrdl velkou šancí Sedlic. Alespoň čestný úspěch měl na kopačce po krásném uvolnění Carda, ale v největší šanci Slavoje poslal míč pouze do boční sítě domácí branky.

 

Ve druhé půli se rozehrál k velkému výkonu také Šebelka, který pět minut před koncem další parádní kolmicí vyslal do úniku Loška, ten však ve snaze napodobit Fajtla při druhém gólu orazítkoval jen tyč Trnkovy branky. Jankov už více gólů nepřidal, přesto po zlepšeném výkonu ve druhém poločase derby s Českým Krumlovem opanoval a zaslouženě zvítězil!

 

Zdroj: Oficiální web klubu SK Jankov



Ohlasy k zápasu


SK Jankov
Oficiální facebookový profil klubu SK Jankov: „Poslední podzimní kolo, první divizní domácí výhra! Odnesl to v derby Český Krumlov. Na první gól se čekalo do 50. minuty, kdy nám ho daroval neskutečnou minelou gólman Trnka, poté jsme přidali ještě dva a v závěru jsme zápas změnili v exhibici. Po jedenácti zápasech bez výhry jsme to konečně zlomili a před večerní dokopnou jsme si tak zvedli náladu.“




Sestavy


SK Jankov
L. Hejníček [-] - F. Lošek [-] , M. Kroneisl [-] , J. Zajíc [-] , L. Fajtl [-] (77. M. Rytíř [-] ) , V. Jirkovský [-] (63. M. Boček [-] ) - V. Bürger [-] , J. Šebelka [-] , D. Maršán [-] (88. M. Cimerhanzl [-] ) - R. Pořádek [-] (58. R. Iliev [-] ) , P. Sedlic [-] (83. L. Voráček [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - L. Mravec [-] , M. Švec [-] , J. Carda [-] , D. Tůma [-] (78. J. Sekyra [-] ) , J. Peťule [-] (62. M. Matěják [-] ) , V. Novák [-] , V. Beránek [-] (74. R. Šimášek [-] ) , J. Kabele [-] , M. Svoboda [-] , F. Persán [-]

ŽK: 29. D. Maršán , 52. J. Šebelka , 55. R. Pořádek - 45. V. Beránek .
Hráči zápasu: L. Fajtl , D. Maršán .
Počet diváků: 308. Rozhodčí: Simbartl Václav - CIHLÁŘ Jan, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.