Doubravka zahrála sympaticky, na Vary ale neměla


Branky


24. M. Ungr - 28. M. Psohlavec (p.) , 61. F. Dřížďal , 75. A. Ivasko
0

I když se domácí fotbalisté snažili, na lídra a podzimního krále Divize A neměli. Po změně stran jim došly síly, čehož hosté dokázali využít a dvěma góly dokonali obrat v utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

První poločas mezi Doubravkou a Karlovými Vary nabídl velmi vyrovnanou podívanou. Nutno podotknout, že trávník byl připraven velmi dobře, čest správci plzeňského hřiště! Karlovarští byli zaskočeni aktivitou domácích fotbalistů a rozhodně nebyl znát čtrnáctibodový rozdíl mezi oběma týmy v tabulce.

 

Dobře hrající Senco se také dostalo do vedení. Ve 24. minutě oslovil Künstner skvělou přihrávkou Milana Ungra, který následně předvedl povedenou individuální akci. Nejprve obešel karlovarského stopera, aby posléze nasadil housle gólmanu Strnadovi a rozvlnil síť!

 

Z vedení se však Doubravka neradovala příliš dlouho. Hned o čtyři minuty později totiž hloupě faulovala domácí obrana v pokutovém území a nařízený pokutový kop proměnil Martin Psohlavec. Stavem 1:1 také skončilo první dějtsví.

Domácím došel dech

Po změně stran ubrali domácí hráči na aktivitě a hned to bylo znát. Buldoci je začali přehrávat a zaslouženě se také dočkali vedoucí branky. V 61. minutě se na výlet vydal krajní obránce František Dřížďal a střelou zpoza vápna překonal Bouzka v bráně Doubravky.

 

Rozhodující ránu pak hráčům v modrých dresech zasadil čtvrt hodiny před koncem Aleš Ivasko, který byl u míče po standardní situaci dříve než Bouzek a hlavou ho usměrnil přesně tam, kam ho usměrnit měl.



Ohlasy k zápasu


SK Senco Doubravka
Trenér A. Jindra: „Odehráli jsme velmi dobrý první poločas, s ním jsem byl spokojen. Ve druhém poločase nám trochu došel dech a soupeř nás krutě potrestal s jedné střely z dálky a po jedné standardce.“

FC Slavia Karlovy Vary
Trenér K. Tichota: „První poločas byl vyrovnaný, na trochu promáčeném terénu se oběma týmům těžko kombinovalo. Ve druhém poločase jsme byli více na míči a dařilo se nám, myslím si, že jsme vyhráli zaslouženě. Výborně zahrál Pěkný, nejlepším hráčem zápasu byl Dřížďal. Ale jinak bych chtěl pochválit celé mužstvo. Získali jsme důležité tři body.“



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cihlář František - KASTL Jan, JANDA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.