Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bousov si v Byšicích s chutí zastřílel


Branky


0

Povedený poslední zápas podzimní části mají za sebou fotbalisté DBSK. Ti napravili domácí zaváhání proti oslabeným Neratovicím B a v Byšicích se pořádně rozstříleli. Po vyrovnané první půli nedali soupeři šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V přestřelce padlo hned pět branek

Překvapivou prohru z minulého kola přijeli do Byšic odčinit fotbalisté Dolního Bousova. Do zápasu se jim podařilo vstoupit velmi dobře, ale šance Klímy ani Koštíře ke gólu nevedly. A tak se ve 14. minutě mohli radovat domácí fanoušci, kteří pozorovali rychlý útok s přesným Dobiášovým zakončením mezi nohy brankáře. 1:0. Radost však Byšickým netrvala dlouho a již ve 21. minutě bylo srovnáno - po akci Koštíře přihrával Tomíček na zakončujícího Klímu. 1:1. Ve 37. minutě už vedli hosté, když Kasal vysunul Koštíře, který kličkou obešel brankáře a zasunul do brány. 1:2. Další branka přišla ve 41. minutě a opět ji měli na svědomí aktivně hrající fotbalisté Dolního Bousova - Koštíř našel před brankou Klímu, který technickou střelou k tyči překonal domácího brankáře. 1:3. Byšičtí se ale nevzdávali a dokázali do poločasu ještě snížit, když se ve 45. minutě z trestného kopu hezkou střelou do horního rohu branky prosadil D. Menčl a do kabin se tak šlo za stavu 2:3.

 

Po změně stran už střílí pouze Dolní Bousov

I začátek druhého poločasu patřil hostům, jejich šance ale nedokázali využít Klíma, Merva, ani Koštíř, kteří buď o kousek minuli domácí branku, nebo byl proti dobře chytající Schneider v domácí brance. Skóre se tak měnilo až v 70. minutě, kdy nahrál do pokutového území T. Šolc, míč si přebral Koštíř, a stejně jako při svém prvním gólu, i tentokrát obešel brankáře a skóroval do prázdné branky. 2:4. V 75. minutě se k pěknému sólu rozběhl Merva, v pokutovém území byl zastaven faulem a následnou penaltu nekompromisně proměnil Koštíř, který tal zkompletoval svůj hattrick. 2:5. O poslední branku se pak postaral po dlouhém pasu od Luďka Holuba Radek Bartoň, který nadvakrát překonal domácího gólmana. 2:6. Domácím tak poslední zápas pořádně zhořknul a budou se muset dobře připravit na boje o záchranu v jarní části sezóny.



Ohlasy k zápasu



Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: Do závěrečného utkání podzimní části sezóny jsme vstoupili s cílem odčinit poslední neuspokojivé výsledky. Od začátku jsme si vytvořili tlak a v aktivitě jsme pokračovali i ve druhé půli. Proto jsme zaslouženě zvítězili.



Sestavy


TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - D. Dobiáš [-] , P. Holina [-] (69. J. Taran [-] ) , D. Menčl [-] , D. Hemr [-] , J. Trubička [-] , P. Menčl [-] (78. K. Kmeťo [-] ) , P. Svačina [-] (75. P. Čermák [-] ) , J. Kmoch [-] , P. Kadlec [-] , J. Čurda [-]

Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - P. Kubeček [-] , M. Šolc [-] (55. T. Šolc [-] ) , J. Hrdý [-] (19. L. Holub [-] ) , L. Zahrada [-] - J. Kasal [-] (84. P. Vacek [-] ) , P. Vynikal [-] , R. Tomíček [-] (71. J. Šolc [-] ) , M. Merva [-] , M. Koštíř [-] - O. Klíma [-] (78. R. Bartoň [-] )

ŽK: 53. D. Hemr , 56. D. Dobiáš , 77. J. Kmoch , 87. D. Menčl - 34. R. Tomíček , 45. L. Zahrada , 48. M. Šolc , 76. M. Koštíř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Stádník Vladimír - MAREŠ Bohumil, JEŽEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.