3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 10:15

7.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vltavín zhasnul Jiskru a drží se u špičky ČFL


Branky


0

V sedmém kole ČFL zavítali fotbalisté Jiskry Domažlice na stadion do pražských Holešovic do ulice U Průhonu, kde je domovský stánek FK Loko Vltavín. Trenéři Jiskry měli k dispozici kompletní kádr. Do branky se od začátku postavil Švihořík a nastoupili Pedro a Hejda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ve druhé minutě domácí kombinovali po ose Prokeš – Šípek. Druhý jmenovaný hledal Schindlera před Švihoříkem a ten na balon nedosáhl. V šesté minutě posunul Šípek na Macháčka, ten vysunul Maruše do šestnáctky, kde na něj vyběhl Švihořík Maruš nafilmoval pád a sudí Paták mu udělil žlutou kartu. Ve 13. minutě fauloval Špírek Uvíru na levé straně. K trestnému kopu se postavil Šípek s Schindlerem. Druhý jmenovaný poslal do šestnáctky ostrý míč, který se postupně dostal až k Prokešovi, jeho střelu z 11 metrů Chocholoušek srazil na roh.

 

V 16. minutě zahrávali domácí další z rohů, který odkopl Hejda ke Komárkovi, ten centrem našel Macháče. Ten přízemním centrem našel u bližší levé tyče naběhnutého Prokeše, který před Bauerem doklepl k pravé tyči za bezmocného Švihoříka. Hosté se snažili o vyrovnání, zahrávali i rohové kopy, ale chyběla jim finální přihrávka. Byli to opět domácí, kteří se jmenovitě Valíčkem vytasili povedenou střelou z poza šestnáctky směřující pod břevno, ale výborný Švihořík ji vyrazil na roh. Ve 33. minutě povedený centr Blažka z pravé strany hledal ve vápně Černého, který na něj však nedosáhl. Do poločasu se nic podstatného neudálo, obě mužstva šla do kabin za jednobrankového vedení domácích hráčů.

 

Do druhého poločasu poslali trenéři Jiskry místo Pedra Brauna. Ve 47. minutě ztratil Hejda balon, k míči se kousek za vápnem dostal Macháč a jeho střela mířila nad svatyni domažlického gólmana. Na druhé straně o minutu nato se k ideální palebné pozici postavil Mužík a z trestného kopu z 18 metrů bohužel pro hosty našel připraveného brankáře Vltavínu Pávka. V 51. minutě zatáhl balon Hejda po pravé straně, ale trefil boční síť.

 

O minutu na to váhal s rozehrávkou Piroch před Šípkem, k míči si přes faul na Chocholouška dostal Macháč a mířil vedle branky. V 54. minutě poslal Dejmek místo Hejdy Bezdičku. V 57. minutě vhodil dlouhý aut Blažek, který se jeden z obránců domácích odhlavičkoval až k Bezdičkovi, který za vápnem střílel nepřesně. V 65. minutě opět střílel Bezdička.

 

Rozhodující moment utkání, jak se později ukázalo přinesla 68. minuta. U půlicí čáry byl faulován Mužík, rozhodčí Paták nechal pokračovat ve hře a jasný faul neodpískal. Prokeš našel ve vápně osamoceného Pozníčka, který nedal Švihoříkovi šanci a prostřelil ho na 2:0. Hřebíček do Domažlické rakve zaťali domácí v 76. minutě. Prokeš se dostal až před Švihoříka, vyhrál s ním souboj, upadl a míč do prázdné branky vsítil Šípek na 3:0. Domažlice se nevzdávaly a v 88. minutě využily zaváhání Abeny. Braun posunul na Mužíka, ten vysouval do vápna Roubala a brankáři Pávkovi, který byl z branky venku, míč vypadl a důrazný Roubal přetlačil obránce a pohodlně zasunul na konečných 3:1.

 

Autor: Jiří Pojar pro fotbaldomazlice.cz, upraveno redaktorem

Foto: Jiří Pojar



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Domažlice
Trenér M. Dejmek: Soupeř prokázal svoji kvalitu. Náš první gól padl z naší nedůslednosti, kdy jsme to chtěli řešit fotbalově místo toho, abychom míč odpálili do bezpečí. Je to škoda, myslím si, že jsme mohli odvést alespoň bod.



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - Š. Maruš [-] (62. J. Hodas [-] ) , D. Pozníček [-] , H. Prokeš [-] (85. P. Pejša [-] ) , M. Schindler [-] (71. D. Podzimek [-] ) , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , R. Macháč [-] (80. B. Abena [-] ) , M. Macháček [-] , M. Komárek [-] , V. Valíček [-] (75. J. Vokoun [-] )

TJ Jiskra Domažlice
J. Švihořík [-] - J. Blažek [-] (81. M. Hrubý [-] ) , P. Fořt [-] (72. L. Roubal [-] ) , J. Piroch [-] , D. Pedro [-] (46. M. Braun [-] ) , M. Hejda [-] (53. D. Bezdička [-] ) , M. Špírek [-] (69. P. Došlý [-] ) , P. Mužík [-] , M. Bauer [-] , O. Chocholoušek [-] , D. Černý [-]

ŽK: 6. Š. Maruš , 54. M. Uvíra , 82. J. Hodas - 58. J. Piroch , 61. D. Bezdička , 80. J. Blažek .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PATÁK Michal - PATÁK Viktor, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.