5:1
(2:0)
67. M. Held (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 10:15

7.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kuklenský křest odnesl Písek bůrem


Branky


20. R. Jukl , 30. R. Jukl , 46. R. Jukl , 50. J. Poděbradský , 62. R. Korba - 67. M. Held (p.)
0

Sedmé kolo České fotbalové ligy zavedlo písecké fotbalisty do Hradce Králové, respektive do Kuklen, kde domácí Olympia křtila nově zrekonstruované hřiště, na kterém nastoupila vůbec poprvé. Křest to byl se vší parádou, ale Jihočeši na něj nebudou vzpomínat v dobrém.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí začali aktivně. Hned v úvodu zaměstnávali píseckou obranu. Hra se po několika minutách vyrovnala a přesunula do středu hřiště. Ve třinácté minutě se individuální akcí blýskl hradecký Václav Prošek, který zasprintoval po pravém křídle, udělal kličku směrem do pokutového území a svým pokusem trefil bližší tyč branky Lukáše Coufala.

 

Písečtí drželi pouze dvacet minut. Následně domácí rozehrávali míč hluboko z vlastní poloviny. Nákop prodloužil před vápno Matěj Ptáček, kde svedl souboj hostující Jesse Edge s hrdinou utkání Richardem Juklem. Jukl si se stoperem ve žlutomodrém poradil, pokračoval do šestnáctky a střelou do levého růžku nedal Coufalovi šanci 1:0.

 

Východočeši se dostali na koně a o deset minut později znovu trestali. Nutno uznat, že parádně. Pohyblivý Matěj Ptáček si u pokutového území Písku dvakrát vyměnil míč s Richardem Juklem, který ranou do podobného místa jako při prvním gólu navýšil domácí náskok - 2:0.

 

Dvougólové manko po poločase ještě nebylo beznadějné, ale Olympia zasadila jihočeské výpravě další dvě facky ihned po přestávce. Ve 46. minutě završil hattrick Richard Jukl - 3:0 a o čtyři minuty později definitivně rozhodl kapitán Hradce Králové Jiří Poděbradský - 4:0. Když se půl hodiny před koncem trefil střídající Radek Korba, který zvýšil již na 5:0, byli hosté zralí na ručník.

 

Až pak přišly šance také na druhé straně. Písek dokonce zaznamenal čestný úspěch, o který se v 67. minutě postaral proměněnou penaltou Martin Held, ale body byly v sobotu dopoledne i přes závěrečnou snahu velmi daleko.

 

Autor: Petr Brůha pro fcpisek.cz

Foto: fcolympia.cz, kde naleznete další informace z hradeckého klubu



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
Miloš Sazima (pro fcolympia.cz): „Předvedli jsme kvalitní výkon okořeněný pěti brankami. Vítězství nad týmem z Písku bylo naprosto zasloužené a mohli jsme rozložit síly brzkým střídáním.“




Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] (75. D. Krejčí [-] ) - J. Duben [-] , J. Novotný [-] , M. Šťastný [-] - M. Ptáček [-] , J. Poděbradský [-] , K. Piták [-] (66. M. Kosař [-] ) , M. Demeter [-] - V. Prošek [-] (80. M. Malínský [-] ) , P. Očovan [-] (53. D. Kuťák [-] ) , R. Jukl [-] (53. R. Korba [-] )

FC Písek
L. Coufal [-] - J. Šindelář [-] (75. M. Grobár [-] ) , L. Šlehofer [-] (46. M. Held [-] ) - L. Holub [-] , Š. Hlinka [-] , P. Řehák [-] - V. Milec [-] (66. J. Held [-] ) , V. Zeman [-] (54. O. Sajtl [-] ) , M. Voráček [-] , F. Řezáč [-] (46. N. Salašovič [-] ) - J. Edge [-]

ŽK: 57. J. Poděbradský , 87. J. Duben - 11. M. Voráček , 19. F. Řezáč .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: VAŇKÁT Zdeněk - TEUBER Ivan, KRUPKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.