5:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

8.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice doma válí, pocítil to Vltavín


Branky


4. M. Hurka , 31. M. Hurka , 43. M. Vajgl , 80. M. Volf , 91. P. Bernát - 77. P. Pejša
0

Dobrovice doma a venku, to jsou dvě naprosto odlišná mužstva...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se povedl už samotný začátek a Martin Hurka překvapil Pávka centrem, který zaplachtil až do sítě. A stejný hráč mířil přesně po půlhodině hry z přímého kopu - 2:0. Pozníček pak svou šanci řešil jen napálením míče nad břevno, a tak domácí připravili ještě jeden dárek do šatny. Vajgl byl na konci povedené kombinační akce a domácí si nesli do kabin pohodlný náskok.

Trenér Frýdek do druhé půle prostřídal, na lavičce nechal i gólmana Pávka. A náhradník Roušal se zaskvěl v 56. minutě proti Osvaldovi. A devatenáctiletý gólman držel Vltavín i dál, poradil si i s pokusem Tvaroha. A tak udeřilo na druhé straně, Bartoš nejprve ještě vychytal Podzimka, ale následně už na Pejšův výstavní pokus nestačil - 3:1. Dobrovice komplikace nepřipustila - rychle zvýšila Volfem, který se ocitl v pozici, ze které se jako kanonýr celku mýlit nemohl. Pátý hřebíček zatloukl v nastavení Bernát, který využil dobré práce Soběslava před bránou soupeře a napálil míč do sítě - 5:1. Zatímco venku Dobrovice nezískala ani bod, doma je to jiná písnička. A ta se tentokrát ani trochu nelíbila Pražanům, Vltavín musel přijmout vysokou porážku.



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - D. Skuhravý [-] , P. Lukáš [-] , P. Tvaroha [-] , J. Novák [-] - T. Osvald [-] (80. T. Valenta [-] ) , M. Vajgl [-] (65. F. Březina [-] ) , O. Soběslav [-] , S. Munzar [-] (90. J. Toman [-] ) , M. Hurka [-] (70. P. Bernát [-] ) - M. Volf [-] (88. J. Boček [-] )

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] (46. A. Roušal [-] ) - D. Podzimek [-] , J. Vokoun [-] (46. P. Pejša [-] ) , D. Pozníček [-] , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , R. Macháč [-] , J. Růžička [-] (46. M. Macháček [-] ) , B. Abena [-] , J. Hodas [-] (55. Š. Maruš [-] ) , V. Valíček [-] (67. O. Janda [-] )

ŽK: 84. M. Uvíra .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Drábek Drahoslav - ŠEDIVKA Ondřej, STARÝ Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.