K. Piták 90. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:15

11.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO, FOTO: Kdo jiný si mohl v 90. minutě vzít penaltu? Piták rozhodl!


Branky


90. K. Piták (p.)
0

Už to vypadalo, že i další ze zajímavých zápasů kola skončí bezbrankovou remízou po devadesáti minutách. Jenomže právě před vypršením základní hrací doby sudí Štěrba ukázal na penaltový puntík. Karel Piták zúročil svoje zkušenosti a zařídil domácím tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Olympia v dalším kole České fotbalové ligy přivítala na domácí půdě ve východočeském derby Chrudim. Domácí do zápasu nevstupovali v nejlepším rozpoložení, protože předchozí tři duely prohráli. To naopak Chrudim přijížděla sice v horším tabulkovém postavení, ovšem možná v mírné roli favorita, jelikož poslední dva zápasy patřili jim, a to navíc s hodně pozitivním skóre 8:2.

 

V prvním poločase se musel předvést proti Pitákově přímáku brankář Mrázek. Další přímý kop domácích byl ještě nebezpečnější - skončil na břevně! Hosté se dočkali velké příležitosti až ve druhém dějství, po rohu likvidoval dobrou hlavičku skokem Frydrych. Celé utkání tak málem branku nepřineslo, jelikož ještě chvíli před koncem základní hrací doby svítila na světelné tabuli bezbranková remíza. To se však změnilo přesně v 90. minutě, kdy sudí odpískal hostujícímu hráči zákrok těsně za hranicí pokutového území a Šavle měly výhodu pokutového kopu. K němu se postavil zkušený KAREL PITÁK a rozhodl tak o tom, že tři body zůstanou pod Bílou věží! Mrázek sice vystihl směr, ale na míč nedosáhl. Hosté penaltu špatně nesli, hned tři hráči viděli za protesty žlutou kartu, ale na rozhodnutí rozhodčího už nic nezměnili.

Zdroj: www.fcolympia.cz, kde naleznete další informace z hradeckého klubu, doplněno redaktorem fotbalunas.cz

sestřih:



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - M. Šťastný [-] , J. Novotný [-] , J. Duben [-] - J. Poděbradský [-] (86. D. Ličman [-] ) , M. Demeter [-] , O. Kraják [-] , K. Piták [-] - P. Očovan [-] , R. Korba [-] (76. M. Ptáček [-] ) , R. Jukl [-]

MFK Chrudim
L. Mrázek [-] - J. Luptovský [-] , L. Kopecký [-] , L. Mastík [-] , J. Krčál [-] , P. Drahoš [-] , J. Štoček [-] , S. Langr [-] , J. Kučera [-] , T. Dostálek [-] , O. Kesner [-]

ŽK: 21. R. Korba , 83. J. Duben - 35. J. Kučera , 63. J. Štoček , 89. P. Drahoš , 90. L. Mrázek , 90. O. Kesner , 90. L. Mastík .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: Štěrba Václav - MELNIČUK Vladimír, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.