0:3
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:30

11.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kocourkova one man show. Benátky se dočkaly první výhry za tři body!


Branky


0

Třináctý zápas sezóny přinesl benáteckým fotbalistům zatím největší radost. Jakub Kocourek už v prvním poločase nasázel hattrick a hosté si pak už tříbrankový náskok v klidu pohlídali...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kocourek při chuti

Po 393 minutách konečně vstřelili Benátečtí branku, která pomohla k první tříbodové výhře v této sezóně. Na vítězství 3:0 v Benešově se notnou dávkou podílel Jakub Kocourek, který tentokrát obul střelecké kopačky, a již v první pětačtyřicetiminutovce docílil hattrick. Ve druhé půli drželi hosté domácí tým na distanc a v poklidu dokráčeli k tříbrankové výhře.

 

V úvodu si však první šanci vypracovali domácí. Nepřesnou rozehrávku brankáře Bojčuka totiž Benešovští vystihli a Ibe se dostal do solidní šance, střela do opuštěné části brány byla ale zblokována. Z rychlého protiútoku zmrazil domácí fotbalisty Jakub Kocourek, který byl úspěšný a po více než čtyřech zápasech tak díky němu Benátky vstřelily gól – 0:1. O chvíli později pozapomněli hosté na pravé straně na Farkaše, proti jehož střele se ale Bojčuk vyznamenal. Ve 14. minutě zakončoval Kocourek, avšak Beník předvedl své kvality a míč vyrazil. O pět minut později se právě Jakub Kocourek prosadil po individuální akci, otřel míč o pravou tyčku a rozjásal benátecké spoluhráče i fanoušky – 0:2. Následně zakončoval také Synek, jehož pokus se stal pro domácího brankáře lahůdkou. Ve 31. minutě zareagoval domácí trenér Kulhavý na nepříznivý stav střídáním. Neviditelného Kwameho nahradil Bohatou. Ani toto střídání ale hráčům od Konopiště novou krev do žil nevlilo. Byly to v pohodě hrající Benátky, kteří hýřily aktivitou. Knoblochův pokus byl ale nepřesný. Když už to vypadalo, že hosté půjdou do kabin s dvoubrankovým náskokem, dostal se míč v pokutovém území k Jakubu Kocourkovi, který završil hattrick – 0:3. Tímto výsledkem také skončila první půle.

Benešov na branku nedosáhl

V 51. minutě po akci Kocourka zakončoval Synek, benešovskou bránu ale minul. Na druhé straně nepříliš nebezpečnou Ibeho hlavičku dokázal lapit Bojčuk. Snížit mohl Žák, jemuž ale hostující obránci srazili pokus nad břevno. Chvíli po půlhodině hry mohl přidat čtvrtou branku Benátek Synek, který ale orazítkoval pouze tyčku. Zřejmě nejnebezpečnější střelu benešovského týmu vypustil ze svého kopačky z trestného kopu Zákostelský, pozorný brankář hostů ale vyrazil míč nad břevno. Závěrečných dvacet minut bylo ve znamení platonického benešovského tlaku, který ale nevedl ke gólovému úspěchu. Po krátkém nastavení poté hlavní rozhodčí Klupák zápas ukončil.

 

Benátečtí si mocně oddechli. V Benešově dokázali zvítězit a alespoň zmírnit bodové manko na ostatní týmy, které nepříjemně narůstalo. Zda to nebyla pouze jediná vlaštovka, se může ukázat již příští týden, kdy Benátečtí budou hostit nováčka z Litoměřicka, který patří v dosavadním průběhu této sezóny k velmi nebezpečným týmům. 

 

ZDROJ: http://www.kopanabenatky.cz/



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Kamil Kulhavý (trenér): Utkání se mi hodnotí těžce, protože soupeř byl jednoznačně lepší. Vyhrál zaslouženě a my mu blahopřejeme. Asi nemá cenu víc dodávat. Prohrát doma 0:3 s týmem, který ještě v této sezóně nevyhrál, je propadák. Uvidíme, jak se u nás bude situace dále vyvíjet.

SK Benátky nad Jizerou
Pavel Jícha (trenér): Domnívám se, že za dnešní výkon jsme si vítězství zasloužili. Plný bodový zisk jsme potřebovali jako sůl. Pevně věřím, že se tento fakt na mužstvu pozitivně podepíše zejména v oblasti sebedůvěry. Budeme poctivě a zodpovědně pracovat dál. Toto jsou atributy, jejichž rozvoj je nesmírně důležitý pro to, abychom body získávali častěji.



Sestavy


SK Benešov
E. Beník [-] - E. Adjei [-] (30. M. Bohata [-] ) , Z. Vrňák [-] (73. I. Afanasenko [-] ) , J. Laštovka [-] , P. Kucalas [-] , M. Večera [-] (46. L. Braný [-] ) - M. Kučaba [-] , D. Farkaš [-] (77. D. Zoubek [-] ) , J. Žák [-] (59. L. Balata [-] ) - S. Ibe [-] , J. Zákostelský [-]

SK Benátky nad Jizerou
D. Bojčuk [-] - J. Jiránek [-] , J. Synek [-] (75. O. Špilár [-] ) , J. Jäger [-] , J. Kocourek [-] (50. J. Kamlach [-] ) , M. Borovička [-] , O. Šíma [-] (82. A. Lacek [-] ) , J. Knobloch [-] (86. M. Karásek [-] ) , R. Žaloudek [-] , M. Horák [-] , M. Sedláček [-]

ŽK: 50. J. Laštovka - 53. M. Horák , 89. A. Lacek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Klupák Petr - BAUM Tomáš, HÁDEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.