3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 10:15

12.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Očekávaný výsledek - Táborsko bylo na Vltavíně neškodné


Branky


18. D. Pozníček , 44. H. Prokeš , 57. O. Šípek (p.)
0

Hosté zažívají těžký podzim a Vltavín je doma velmi silný. Fakta stála před utkáním jasně - Lokáda nastupovala jako jasný favorit zápasu...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitý gól před půlí

Domácí byli v první půli aktivnější a po půlhodině hry byli odměněni brankou. Na malém vápně dostal po dobré přihrávce prostor usměrnit míč za Hňupova záda Pozníček - 1:0 a táborští beci se po sobě jen dívali, kdo že měl Pozníčka na starosti. Táborsko se i nadále sousředilo na defenzivu a nechávalo soupeře zdolávat obranný val. Loko uspělo podruhé ještě před poločasem - domácí vyšachovali soupeře a osamocený Prokeš po Podzimkově nezištné příhře měl za úkol jen trefit z metru prázdnou bránu - 2:0.

Šípek proměnil penaltu

Vltavín se pustil do protivníka i ve druhé půli. Prokeš trefil po rohu brankovou konstrukci, v 55. minutě pak Škarda neopatrně vlétl ve vápně do Pozníčka a kopala se penalta. Míč si na značku postavil Šípek a poslal Hňupa na druhou stranu branky - 3:0. Hosté vystřelili za zápas jen jednou na bránu, v 83. minutě mohli inkasovat počtvrté, po rychlé kombinační akci Podzimek pálil po Macháčově posunutí míče v pádu nad nad. Hňup odolal v závěru i proti Pejšovi, kterého vychytal hned dvakrát.



Ohlasy k zápasu



FC MAS Táborsko B
Josef Pleticha (trenér, pro fctaborsko.cz): „Věděli jsme, že nás čeká těžký zápas. A to se potvrdilo. Soupeř byl o třídu lepší. Mě až tak neštve porážka, jako přístup některých hráčů. Zvláště v první půli jsme to soupeři hodně usnadnili. Nedá se nic dělat. Příští týden musíme zabrat a konečně vyhrát.“



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Podzimek [-] , O. Janda [-] (86. T. Bína [-] ) , D. Pozníček [-] , H. Prokeš [-] (79. P. Pejša [-] ) , M. Schindler [-] , O. Šípek [-] (69. R. Macháč [-] ) , M. Uvíra [-] , M. Macháček [-] , B. Abena [-] , J. Hodas [-] (58. Š. Maruš [-] )

FC MAS Táborsko B
F. Hňup [-] - M. Novák [-] , M. Kučera [-] , P. Nehoda [-] (66. M. Rabiňák [-] ) , O. Běloušek [-] , J. Chotovinský [-] , A. George [-] , J. Škarda [-] , V. Týnavský [-] (73. M. Mácha [-] ) , J. Peterka [-] , V. Kostka [-] (78. F. Bakule [-] )

ŽK: 55. J. Škarda .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hock David - STARÝ Dominik, KOTYZA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.