0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia vyloupila Zápy, ve druhé půli se prosadili Piták s Juklem


Branky


48. K. Piták , 61. R. Jukl
0

Tohle je pro hradeckou Olympii hodně cenné vítězství. Zápům zápas nesedl a hosté si tři body za poctivý výkon zasloužili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná pětačtyřicetiminutovka přinesla především boj o každý metr na hřišti. Na žádnou větší brankovou příležitost ale nedošlo, takže se do kabin šlo za nerozhodného a především bezbrankového stavu.


Začátek druhé půle ale hned všechno změnil. Už necelé tři minuty po úvodní rozehrávce zapomněla domácí obrana na Demetera, jehož pokus však ještě dokázal domácí brankář vyrazit. Ovšem tak nešťastně, že balon skončil přímo u kopaček KARLA PITÁKA, který tak s lehkostí poslal Šavle do jednobrankového vedení.

Domácím se následně nedařilo dostat do příležitostí, ze kterých by mohli ohrozit branku Frydrycha a tak to byl znovu Hradec, který udeřil. RICHARD JUKL natáhl zpoza velkého vápna a jeho výstavní rána se od břevna odrazila za brankovou čáru. Olympia v té chvíli byla už v dvoubrankovém trháku, o který rozhodně nechtěla přijít.

Už téměř stoprocentní pojistku mohl ještě zanedlouho přidat Prošek, svoji příležitost v pokutovém území ale prováhal, takže se nakonec radovat nemohl. Olympii to ale vadit nemuselo, ze Záp si totiž odvezla tři body za výhru 2:0! 

 

ZDROJ: http://www.fcolympia.cz, kde naleznete i další klubové novinky z hradecké Olympie



Sestavy


SK Zápy
R. Straka [-] - T. Matějka [-] , P. Putz [-] (84. J. Kalaš [-] ) , V. Hron [-] (64. P. Pavlík [-] ) , V. Svoboda [-] , M. Jelínek [-] (84. M. Kovařík [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Novák [-] , M. Pávek [-] , J. Petrů [-] , F. Hakl [-]

FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Duben [-] , J. Novotný [-] , M. Šťastný [-] - O. Kraják [-] (46. R. Korba [-] ) , K. Piták [-] , M. Demeter [-] , J. Poděbradský [-] - P. Očovan [-] (90. D. Ličman [-] ) , R. Jukl [-] (86. D. Kuťák [-] ) , V. Prošek [-] (84. M. Ptáček [-] )

ŽK: 19. M. Jelínek , 30. T. Matějka , 77. P. Putz , 88. M. Kovařík - 18. M. Demeter , 44. J. Duben , 73. R. Korba , 80. L. Frydrych .
Počet diváků: 148. Rozhodčí: Janoch Marek - PATÁK Viktor, DUDA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.