1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 10:15

14.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyšehrad uhrál v pražském derby důležité tři body. Nepočítá už se Strnadem!


Branky


0

Vyrovnaný zápas rozhodl ve druhé půli hostující Pilík a Vyšehrad tak zůstává v kontaktu s čelem tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnáno

Zajímavý zápas týmů z vrchu tabulky, navíc pražských sousedů, které od sebe dělí jen pár stanic metrem. Vltavín do něj vstupoval po pěti povedených zápasech, navíc s vědomím, že doma padl jen jednou. To Vyšehrad zatím nedokáže své výkony a výsledky stabilizovat. Jako první měl práci hostující brankář Winter, který vyrazil Jandovu střelu jen k Prokešovi, ale ani ten se neprosadil. A tak šli do vedení Vyšehradští. Prosek nabídl míč Heřmanovi a ten nezaváhal. Stejná kombinace se opakovala i ve 20. minutě, to ale domácí zachránil včasný zákrok vracejícího se Komárka. Domácí vyrovnali po půlhodině poločasu po krásné ráně Valíčka - 1:1. Ještě před poločasem zkoušel štěstí Pozníček pohotovým zakončením.

Pilík rozhodl

Trenér Frýdek udělal do druhého poločasu v sestavě Vltavínu hned dvě změny. Hrál se nadále vyrovnaný zápas a čekalo se, zda někdo dokáže udeřit. Dokázal - v 60. minutě kopal Pilík přímák z velkého vápna a počínal si tak dobře, že Pávek neměl šanci zasáhnout, přes zeď se Pilík prosadil nechytatelně. Vltavín už na vyrovnání nedosáhl, když blízko brance byl především Pejša. Cenné tři body uhráli Vyšehradští.

 

Vyšehrad se v týdnu rozloučil se svým nejlepším střelcem Miloslavem Strnadem, který tak k deseti brankám další v barvách Pražanů už nepřidá.



Sestavy


FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Podzimek [-] , O. Janda [-] , D. Pozníček [-] , H. Prokeš [-] (46. R. Macháč [-] ) , M. Schindler [-] (46. J. Hodas [-] ) , O. Šípek [-] (78. P. Pejša [-] ) , M. Uvíra [-] , B. Abena [-] , M. Komárek [-] , V. Valíček [-] (78. J. Růžička [-] )

FC Slavoj Vyšehrad
V. Winter [-] - M. Hendrych [-] , J. Kvída [-] , D. Matějka [-] - L. Volešák [-] (90. T. Madej [-] ) , J. Junek [-] , D. Smolák [-] (73. J. Doležal [-] ) , P. Pilík [-] - J. Heřman [-] (62. J. Macej [-] ) - F. Drobílek [-] (88. I. Komjatý [-] ) , J. Prosek [-]

ŽK: 82. M. Komárek , 89. O. Janda - 37. M. Hendrych , 88. L. Volešák , 90. V. Winter .
Počet diváků: 186. Rozhodčí: Makovička Milan - NĚMEC Václav, NOVOTNÝ Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.