J. Duben 22.
R. Jukl 25. (p.)
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 10:15

15.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Olympia rozhodla dvěma slepenými góly


Branky


22. J. Duben , 25. R. Jukl (p.)
0

Hradecký klub si tak pojistil podzimní stříbrnou pozici, proti Vltavínu se trefil Duben a z penalty Jukl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí údery v rychlém sledu

Začátek zápasu přinesl především snahu domácích dostat se přes obranu hostů do prvního zakončení, k tomu se však dostali Pražané a od té doby se začalo hrát na obě strany. Na nějakou velkou příležitost se ale čekalo až do poloviny první půle. A byla to akce Olympie, která nakonec znamenala i vedení. Po rychlé akci levým křídlem se míč dostal na Jiřího Dubna, který už si věděl rady, jak přesně zakončit – 1:0.

 

Vzápětí bylo pro Hradecké ještě lépe, po faulu hostů ve svém vlastním pokutovém území se totiž kopal pokutový kop. K tomu se při absenci Karla Pitáka postavil jinak nejlepší střelec Šavlí Richard Jukl, který zachoval klidnou hlavu a v té chvíli přidal hodně důležitou branku.

Bez branek

I přes šance na obou stranách už v prvním poločase branka nepadla a stejně tomu tak bylo i ve druhé pětačtyřicetiminutovce. Luděk Frydrych a celá defenziva Olympie tak udržela posedmé ze sedmnácti pokusů čisté konto, které tentokrát znamenalo další důležité tři body. Východočeši totiž přezimují na druhé příčce tabulky ČFL a jejich sen o boji o postup tak stále zůstává reálný!  

 

ZDROJ: http://www.fcolympia.cz, kde naleznete i další novinky o hradeckém klubu



Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Frydrych [-] - J. Novotný [-] , M. Šťastný [-] , J. Duben [-] - O. Kraják [-] (65. D. Ličman [-] ) , M. Demeter [-] , J. Poděbradský [-] , M. Ptáček [-] - R. Jukl [-] (76. D. Kuťák [-] ) , R. Korba [-] (90. M. Kosař [-] ) , V. Prošek [-]

FK Loko Vltavín
O. Koblenc [-] - D. Podzimek [-] , D. Pozníček [-] , H. Prokeš [-] (46. J. Hodas [-] ) , O. Šípek [-] , M. Uvíra [-] , R. Macháč [-] (86. P. Pejša [-] ) , J. Růžička [-] , B. Abena [-] (63. M. Macháček [-] ) , M. Komárek [-] , V. Valíček [-]

ŽK: 30. R. Jukl , 48. J. Novotný , 68. R. Korba , 89. L. Frydrych - 41. B. Abena , 84. R. Macháč , 85. J. Hodas .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - PATÁK Viktor, ŠTRINCL Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.