Návod na registraci a zvolení rolí

1

Nevíš, jak se registrovat. Tady najdeš jednoduchý návod na registraci a zvolení rolí, které u jednotlivých klubů chceš mít.

Registrovaná sekce ti přináší možnost se aktivně zapojit a propagovat tak svůj klub na nejnavštěvovanějším místě amatérského fotbalu. Jak na to? Jednoduchý návod a foto návod přímo v galerii

 

NÁVOD NA REGISTRACI A ZVOLENÍ ROLÍ

 

1. Vše začíná registrací

 

Pokud ještě nejsi registrovaný, stačí kdekoli na webu kliknout na políčko Přihlásit. Zde se můžeš prvně registrovat a následně kdykoli přihlásit. Ve foto návodu krok 1, 2 a 3. Při první registraci nezapomeň dokončit registraci kliknutím na ověřovací link, který ti přijde na uvedený email.

 

2. Volba Můj klub

 

V záložce Můj klub si zvolíš svůj výchozí klub a role, které v klubu chceš mít. Pokud chceš mít v budoucnu na starost kartu klubu na portálu fotbalunas.cz, zvol si Administrátora klubu. Můžeš se stát i fotografem, který bude moct nahrávat fotky přímo na web bez nutnosti potvrzení redaktorem. Dále pokud zastáváš nějaké zmíněné role přímo v klubu, pak si je tady můžeš zvolit. Například jako hráč budeš mít možnost upravit svou hráčskou kartu a přidat nějaké zajímavosti o sobě.

 

3. Volba oblíbeného klubu  

Oblíbených klubů můžeš mít zvolených několik. O každého si můžeš opět zvolit role, které chceš zastávat. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 10. 2019 12:28
Dobrý den, prosím o opravu jména rozhodčího, utkání Martínkovice : Zábrodí. Správně je Oto Tandler, děkuji a přeji hezký den.

Ostatní čtou