Legenda se bude rvát o post předsedy FAČR

0

Jeden z našich nejikoničtějších fotbalistů, Karel Poborský, se rozhodl pro radikální krok, který oznámil svým příznivcům na sociálních sítích..

"Už se nemůžu dívat, jak můj milovaný sport upadá, jak ho nejrůznější funkcionáři využívají pro svůj vlastní prospěch a obohacení. Jak mu lidé přestávají věřit, jak se na něj už pomalu nekouká jinak než přes prsty." To jsou slova autora legendárního dloubáčku proti Portugalsku, která pronesl na svém facebookovém profilu. 

 

V souboji o post předsedy FAČR vyzve současného lodivoda Martina Malíka, který se pro média ke kandidatuře Poborského vyjádřil takto: "Neskrývám, že mě záměr Karla Poborského kandidovat na pozici předsedy FAČR překvapil. Nicméně uznávám, že toto jeho rozhodnutí znamená, že já se budu v nejbližších dnech ve svých úvahách směrem k blížící se valné hromadě touto situací zabývat".


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou