Volby do OFS - 6. část

0

Od letošního února postupně probíhají volby do okresních fotbalových svazů (OFS) v rámci celé České republiky. Jednotný souhrn výsledků a kompletních složení všech OFS na jednom místě není však jednoduché sehnat. A tak jsme jej pro vaše pohodlí zajistili za vás.

Zde je přehled kandidátů v jednotlivých okresech, a to k volbám, které se konaní v termínech 13. kalendářního týdne roku 2021, tedy od 29. března do 4. dubna 2021.

 

OFS Ústí nad Labem - 29. března

Kandidáti na předsedu VV: Tomáš Uxa, Josef Zitko

Kandidáti na členy VV: Roman Jankovský, Lukáš Král, Jiří Šmid, Miroslav Vlasák, Michal Kapoun, Milan Seidl, Tomáš Uxa, Josef Zitko

Kandidáti na členy RK: Pavel Bureš, Petr Kolátor, Lucie Jankovská, Tomáš Uxa

 

OFS Sokolov - 1. dubna

Kandidáti na předsedu VV: David Palla, František Dřížďal

Kandidáti na členy VV: David Palla, František Dřížďal, Petr Peterka, Pavel Pešek, Miloš Munka, Lada Veinholdová, Matěj Kvapil, Josef Pojar, Stanislav Suchý, Jan Rod, Jan Franče, Štěpán Dubaj

Kandidáti na členy RK: Viktor Friml, Miroslav Miškovský, Martina Hadravská

 

VÝSLEDKY VOLEB SE DOZVÍTE V GALERII

 

VŠECHNY DOSAVADNÍ VÝSLEDKY OKRESNÍCH VOLEB NALEZNETE ZDE


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou