Obrovská rarita v Karlovarském kraji. Hod kostkou rozhodoval volby

0

V rámci Karlovarského krajského fotbalového svazu probíhaly během včerejšího dne volby na post předsedy. Vzhledem k rovnosti hlasů v prvním i druhém kole se nakonec muselo sáhnout k netradičnímu hodu kostkou, který o předsedovi rozhodl. Kdo se nakonec ze zvolení radoval? 

Prvním z kandidátů byl osmašedesátiletý Václav Krondl, bývalý rozhodčí s mezinárodními i prvoligovými zkušenostmi. Proti němu stál Tomáš Provazník, kterému je 40 let a většinu svého fotbalového života strávil v Baníku Sokolov, kde působil na pozici šéftrenéra mládeže a rovněž jako výkonný ředitel klubu. 

 

Samotné volby přinesly, jak bylo již výše naznačeno, nečekané rozuzlení. Po prvním kole byl počet hlasů pro oba kandidáty shodný 15:15. Druhé hlasovací kolo dopadlo totožně a o vítězi tak musel rozhodnout hod kostkou. I zde to bylo pořádné drama, jelikož soupeři hodili nejprve shodně šestku a poté i trojku. Ve třetím kole si vybral porci smůly Václav Krondl, jehož jednička znamenala téměř jistotu pro Tomáše Provozníka. Ten si počínal jako starý mazák v Člověče nezlob se, hodil dvojku, a získal tak post předsedy KKFS pro sebe. 

 

Zbytek výkonného výboru byl zvolen ve složení: Jan Rod, František Nedbalý, Stanislav Štípek, Slavomír Kozel, Jan Makovec a David Palla.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou