VV FAČR ukončil soutěžní ročník 2020/21

0

Na základě harmonogramu rozvolňování ze strany státních institucí, byl VV FAČR na svém úterním zasedání dne 4. 5. 2020 nucen schválit ukončení nedohraného soutěžního ročníku 2020/21.

VV FAČR při svém rozhodování myslel i na to, že po dlouhé herní a tréninkové přestávce není možné realizovat s ohledem na absenci společné přípravy hráčů v klubech restart soutěží bez výrazného rizika zranění hráčů.

 

FAČR přesto doufá, že ukončení soutěží, neznamená stále ještě automaticky konec fotbalové sezóny. V tomto duchu je také asociace připravena pomoci klubům s realizací případných turnajů jednotlivých klubů na OFS a KFS spadajících termínově do sezóny 2020/21.

 

V komuniké ze zasedání výkonného výboru přímo stojí: "VV FAČR schvaluje, že v případě pořádání nemistrovských utkání (turnajů), která se budou konat do 30. 6. 2021 a budou řádně schváleny řídícím orgánem soutěže, bude platby za rozhodčí hradit FAČR."

 

Vyjádření předsedy FAČR Martina Malíka a generálního sekretáře Jana Paulyho, naleznete v galerii.

 

 

Zdroj: FAČR


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou