Sokolovský vzestup a pád. Rozhovor s Vítem Vrtělkou

0

Vít Vrtělka je bývalým dlouholetým špílmachrem Zlína, nyní tráví již desátý rok v sokolovském Baníku. Po ukončení aktivní hráčské kariéry se věnuje trénování a právě si kroutí první rok na lavičce sokolovského áčka.

Odchovanec Hulína byl do Zlína vyskautován již ve svých 15 letech, ve 20 si začal připisovat první ligové starty. Za šest sezón v A-týmu tehdejší Tescomy Zlín nasbíral bezmála stovku startů.

 

Ve svých 38 letech toho má za sebou po fotbalové stránce již mnoho. Od památného utkání s Atleticem Madrid, přes divoké angažmá v Ústí nad Labem, úspěchy i neúspěchy, až k okusení fotbalu v zahraničí. To a mnoho dalšího bylo náplní rozhovoru, který si nyní můžete graficky zpracovaný přečíst v naší galerii. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou