VIDEO: Horváth, Ticháček, Sladký a spol. obouvají kopačky pro dobrou věc

0

Jak jsme již před nedávnem informovali, dnes od 14:00 začíná benefiční akce s cílem spojit krásnou spločenskou sportovní událost s pomocí ikoně několika západočeských celků, Jiřímu Šámalovi. Ten minulý rok onemocněl vzácnou, ale zákeřnou nemocí ALS, se kterou si dosud lékaři neví rady a nešťastně si v minulosti vybrala například i Mariána Čišovského.

Aktuální info od PR manažera Jiřího Pojara:

"V nedělní benefici Fotbalem pro Jiřího Šámala nastoupí dvě ikony plzeňského potažmo domažlického fotbalu, momentálně trenéři FC Viktorie Plzeň, Pavel Horváth a Pavel Fořt. Dále bude hrát v poli i trenér brankářů AC Sparta Praha, Martin Ticháček, a přijede další náš odchovanec obránce Sigmy Olomouc Martin Sladký, dále Petr Šíma, bývalý hráč FC Viktoria Plzeň, Dynama České Budějovice, účast potvrdili mimo jiné hráči nedávné minulosti, kteří oblékali modrobílí dres Jiskry Domažlice, Michalové Bublík a Veselý, Míra Rejthar, Zbyněk Černý, Dan Houdek, Lukáš Paul, Milan Braun, Michal Tesař, Jiří Bárta, Tomáš Bahleda, Vojta Mifek, Přemek Mach, Lukáš Frei, Pavel Cihlář, Pavel Javorský, Jakub Strejc, Marek Bauer, atd."

 

 

Jirka Šámal je bojovník, který nemalou část svého fotbalového života strávil i na Chodsku a v srdcích spoluhráčů a fanoušků zanechal nesmazatelnou stopu nejen jako sportovec, ale i jako férový člověk, uvádí web TJ Jiskry Domažlice.

 

Benefiční akce začíná v neděli 30.5.2021 ve 14:00 předzápasovým utkání, po němž v 16:00 následuje hlavní zápas, a to mezi Teamem Jirky Šámala  a Jiskrou Domažlice.

 

Druhé ve Vejprnicich, v sobotu,  5. 6. 2021, od 16:00 mezi  SK Slavia Vejprnice (sezóna 1999/2000) a 1. FC Plzeň (sezóna 1996/1997 účastník ČFL).

 

Přátelské utkání sil v Domažlicích  bude zprostředkováno pomocí tvcom.cz a Facebooku Jiskry Domažlice.

 

Na tvcom.cz se bude zaznamenávat vlastní sportovní klání a na FB pak poběží live rozhovory s aktéry této benefiční akce. Zde také budou moci fanoušci zanechávat své vzkazy,  popřípadě i oznamovat fotbalové veřejnosti darované částky i se svým jménem a tím motivovat další, kteří budou chtít též pomoci.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou