FOTO: Druhé benefiční utkání pro Jiřího Šámala přineslo 16 branek

0

Ve Vejprnicích se v sobotu odehrálo další utkání, jehož cílem bylo podpořit kouče vejprnické Slavie Jiřího Šámala, který trpí nevyléčitelnou nemocí ALS. Přes 420 diváků ostražitě sledovalo duel mezi domácím týmem z let 2000/2001 a 1. FC Plzeň (dnešní Smíchov) ze soutěžního ročníku 1996/1997. Po jeho dramatickém průběhu, kdy hosté dokázali ze stavu 1:6 srovnat až na konečných 8:8, promluvil do mikrofonu i bojovník Jiří Šámal, za což si vysloužil dlouhý aplaus všech přítomných. 

"Myslel jsem, že mě necháte domluvit", okomentoval rodák z Bakova nad Jizerou ohlušující potlesk s nadhledem.

 

Oproti minulému benefičnímu zápasu, který se odehrál v Domažlicích a reportáž spolu s fotogalerií z něj si můžete prohlédnout zde, Jiří Šámal nefandil ani jednomu z celků, což zdůvodnil Plzeňskému deníku takto: "V obou klubech jsem strávil nějaký úsek své aktivní hráčské kariéry. O výsledek tak vůbec nejde. Spíš jsem rád, že jsme schopní se sejít, akci v boji s nepřízní osudu takhle pěkně zorganizovat a podpořit dobrou věc". 

 

Na podporu jeho boje se zákeřnou ALS se ve Vejprnicích vybralo necelých 50 tisíc korun, což je úctyhodná částka a věříme, že Jiřímu s jeho těžkou životní zkouškou pomůže. Přispět můžete i Vy na transparentní účet 4483504083/0800. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou