Schickova branka obletěla internet, žasne i Özil. Skotský gólman terčem celosvětového posměchu

0

Pokud snad ještě stále existuje někdo, kdo neviděl naprosto neuvěřitelný gól Patrika Schicka, vězte, že český forvard přepsal historické tabulky, když vstřelil branku z více než 45 metrů.

Takový počin EURO nepamatuje a právem se již nyní objevují názory, že jsme již viděli nejkrásnější gól turnaje. Proti Skotům hřeje taková branka dvojnásob.

 

K naprosto perfektnímu provedení našeho mladého kanonýra byla ale zapotřebí i notná dávka štěstí, které šel naproti skotský gólman David Marshall. Doslova. Skotský gólman byl totiž vylezlý daleko předaleko ze své brány a dal tak Schickovi impuls, aby se o něco podobného vůbec pokusil. 

 

Kromě opěvování českého útočníka je to ale právě Marshall, kterému se dostává podobného kvanta pozornosti, ne však té příjemné. Strážce skotské svatyně se stal terčem nepřeberného množství vtipných koláží. Výběr toho nejlepšího naleznete v naší galerii!

 

Samotný gól komentovali například i Mesut Özil, Gary Lineker, oficiální účet belgické reprezentace a další.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou