VIDEO: Liberec přivítal Thea v hollywoodském stylu

0

V sobotu podepsal Theodor Gebre Selassie očekávanou smlouvu se Slovanem Liberec, v jehož barvách slavil v sezóně 2011/2012 mistrovský titul. Návrat Bundesligou ostříleného obránce Slovan vyšperkoval natočením speciálního klipu. Poznáte k jakému seriálu tato úvodní znělka patří?

Zdroj: YouTube, FC Slovan Liberec

 

Pro klubový web se Theo vyjádřil k natáčení klipu: "Užil jsem si to, byla to sranda. Za mlada to byl seriál, na který jsem se hodně rád koukal. Taky už to je nějaká doba, myslím, že to jsou nějaká devadesátá léta. Je to podobné i s fotbalem. Ačkoliv mám teď už docela pokročilejší fotbalový věk, tak díky fotbalu zůstává člověk tak nějak pořád mladý, protože je v kontaktu s mladšími hráči. To je podobné u toho seriálu, protože i když je trochu starší, tak si myslím, že i teď by se na to mohlo pár kluků podívat."

 

Celý rozhovor s bývalým reprezentantem naleznete zde.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou