Blíží se návrat velkého talentu?

0

Ve své době jeden z našich nejtalentovanějších fotbalistů, několikanásobný reprezentant a bohužel také věčný smolař na zranění Václav Kadlec se zapojil do tréninkového procesu jednoho z ligových mužstev.

Dnešní trénink Mladé Boleslavi byl ozvláštněn návratem Václava Kadlece, který profesionální kariéru ukončil v roce 2020 v dresu pražské Sparty právě vinou zranění. Pavel Paska, který jakožto agent Kadlece zastupuje, uvedl, že "po rok a půl dlouhé pauze se zdravotní stav Václava Kadlece natolik zlepšil, že jsme se rozhodli vyzkoušet, zda jeho koleno zvládne i plnou zátěž profesionálního fotbalu".

 

Nezbývá tedy než doufat, že koleno někdejšího skvělého ofenzivního hráče vydrží. Zanedlouho třeba můžeme být svědky další výrazné osobnosti, která by pro Boleslav byla vedle jmen jako Marek Suchý či Milan Škoda byla další zvučnou posilou. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou