Karlovka nezaváhala ani podruhé, VŠE stále bez bodu

0

Karlovka si v předchozím kole poradila jednoznačně s VŠCHT a na svůj výkon chtěla navázat proti VŠE. Hosté padli na půdě ČZU, nastoupili ale pouze v desíti lidech a i přes to jejich výkon nebyl špatný, do dnešního klání bylo na co navazovat.

Hru dirigovali domácí

 

Dle předpokladů se taktovky zápasu od prvních minut chopili domácí. I přes úvodní šance se na branku čekalo až do dvacáté minuty. V té ale obdržel skvostnou průnikovou přihrávku útočník David Ludvíček, který před sebou sice měl ještě jednoho obránce, s tím si ale v souboji jeden na jednoho poradil a následně uklidil míč nechytatelně k tyči. O deset minut později už vedli domácí o dvě branky. Pravý obránce Jan Walter se zaskvěl pohlednou individuální akcí, když obešel jednoho bránícího hráče, už se chystal obcházet druhého, když ze strany poměrně překvapivě zvolil razantní zakončení, které se ještě otřelo o břevno a zapadlo do brány. Třetí branka v prvním poločase přišla pět minut před koncem. Hráči Karlovky se dostali do rychlého brejku, následovala průniková přihrávka, kterou si skvělým prvním dotykem převzal Kristian Janko a rychlým druhým dotykem přesně zakončil. 

 

Hosté se zvedli, ale na branky to nestačilo

 

Možná lehký pocit satisfakce nastal u domácích borců, kteří do druhé půle nevstoupili zdaleka tak aktivně. Hosté poslali do hry několik nových tváří a jejich výkon šel strmě nahoru. K vidění bylo také několik šancí, dokonce vyložených, ale hráči z Ekonomky se střelecky prosadit nedokázali. A tak, když to nešlo hostům, šlo to domácím. Další branky ale padly až v posledních patnácti minutách, byly dvě a o obě se postaral čerstvý muž na hřišti Ondřej Matoušek. V 75. minutě šli domácí rychle do útoku, míč převzal právě Matoušek, dostal se až na hranici vápna, odkud vypálil a přízemní, razantní střelou na vzdálenější tyč nedal brankáři šanci. Necelých deset minut před koncem přišla poslední branka, po akci z pravé strany a následném zakončení se hostující gólman ještě předvedl kvalitním zákrokem, na dorážku Matouška ale již neměl nárok. 

 

Domácí si tak připisují další výhru a po dvou zápasech mají uctihodné skóre 12:0. Hostům se naopak i přes slušné výkony nemají ani bod, a se skóre 0:10 ani vstřelenou branku.

 

Rozhovor s Matyášem Kubů, kapitánem UK

 

Rozhovor s Tondou Valáškem, hráčem VŠE


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou