Univerzitní liga má za sebou další tři zápasy. Kdo má jisté play-off, kdo ještě musí zabojovat?

0

V uplynulém týdnu se mezi sebou utkalo hned šest různých univerzit v rámci Univerzitní fotbalové ligy. Přinášíme vám souhrn toho nejdůležitějšího, včetně již tradičních pozápasových rozhovorů a k tomu skvělou galerii z dílny Honzy Krčmáře!

Karlovka jen remizovala s ČZU

 

V napínávém duelu měli domácí hráči z Univerzity Karlovy o něco blíže k výhře. Na kvalitní výkon měli odpověď hosté z České zemědělské univerzity především ve formě rychlých brejků, které se jim ale nedařilo dotáhnout do zdárného konce. UK si v zápase vypracovalo několik skvělých šancí, rovněž ale chyběla lepší finální fáze. Za devadesát minut nepadla jediná branka a utkání tak skončilo 0:0. Domácí ale příliš smutnit nemusí, remízou si totiž zajistili první místo ve skupině C a postup do play-off, které započne velice brzy. 

 

Rozhovor s Martinem Bejblem, hráčem UK

 

 

Rozhovor s Martinem Kaislerem, hráčem ČZU

 

 

 

Univerzita Palackého v Olomouci těsně porazila MUNI

 

Velice kvalitní duel dvou moravských univerzit skončilo tím nejtěsnějším možným rozdílem. Vyrovnané utkání, ve kterém chvíli tahali za kratší konec domácí, chvíli hosté, fanoušky rozhodně nenudilo. Klíčovou se ukázala býti 67. minuta, v té se prosadil hráč Univerzity Palackého Tomáš Vasiljev a poslal tak svůj tým do vedení, které už domácí udrželi. Pro Masarykovu univerzitu v Brně znamená tato prohra druhé místo v tabulce a čeká ji čtvrtfinálový souboj v Praze. Univerzita Palackého si druhou výhrou zajistila první místo a nezbývá ji, než se těšit, koho přivítá v Olomouci. V naší galerii naleznete mimo jiné parádní fotky ze zápasu, o které se postaral Honza Krčmář!

 

Rozhovor s Nikolasem Tilkeridisem, hráčem UPOL

 

 

Rozhovor s Davidem Drexlerem, trenérem UPOL

 

 

Rozhovor s Jakubem Klimešem, hráčem MUNI

 

 

Rozhovor s Dominikem Bokůvkou, trenérem UPOL

 

 

 

Lékařská fakulta UK nestačila na VŠTE

 

Před utkáním byla Vysoká škola technická a ekonomická mírným favoritem, LF UK ale hrála doma a toho chtěla využít. Šance byly k vidění na obou stranách, častěji se do nich ovšem dostávali hosté, kteří si vypracovali hned několik tutovek. Jednu takovou dokázali v první půli přetavit v branku. Ve čtrnácté minutě se totiž prosadil Matěj Sochůrek a bylo to 0:1. Bojovný výkon domácích dalším brankám v první půli zamezil a do kabin tak šli hosté s těsným vedením.

 

 

Ve druhé půli už se Lékařské fakultě tolik nedařilo vycházet ze zajištěné obrany a VŠTE toho dokázala velice brzy využít. Hned po čtyřech minutách zvyšoval na rozdíl dvou branek Michal Mácha. Druhý gól hostům přinesl potřebný klid na kopačky a ten pramenil v další navyšování skóre. Krátce po hodině hry se o třetí změnu skóre postaral svou druhou brankou v utkání Matěj Sochůrek a bylo to už 0:3. I poslední branka vzešla z kopaček hostů. Několik minut před koncem rozvlnil síť za Kudlíkem, brankářem LF UK, Tadeáš Bačák, který tak uzavřel skóre na konečných 0:4. 

 

 

Rozhovor s Oskarem Konaré, kapitánem LF UK

 

 

Rozhovor s Honzou Matasem, trenérem LF UK

 

 

Rozhovor s Leošem Peroutkou, kapitánem VŠTE

 

 

Rozhovor s Vítem Slepičkou, trenérem VŠTE

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou