SESTAVA PODZIMU podle TRENÉRŮ - Krajský přebor

0

Ještě než vydáme sestavu podzimní části sezóny krajského přeboru, ve které budete moci hlasovat o absolutním vítězi - hráči podzimu, rozhodli jsme se oslovit jednotlivé zástůpce týmů, zejména z řad trenérů, kteří nám zaslali svůj pohled na ideální jedenáctky podzimu. Ovšem, neměli to vůbec jednoduché, jelikož jsme jim k tomu stanovili pár pravidel...

Podmínky pro sestavení ideální jedenáctky, které byly jednotlivým členům týmů stanoveny:

1) Nesmí v ní být více než 3 hráči vašeho týmu.

2) Z ostatních týmů můžete vybrat pouze dva hráče.

3) Formaci zvolte jakou chcete. 

 

Například trenér a stále aktivní hráč v jedné osobě Pavel Javorský z Domažlic uvedl, že do takovéto sestavy nechce záměrně dávat ani jednoho ze svých hráčů, jelikož by je tam musel dát všechny, aby se pak v kabině nehádali. Takže vytvořil sestavu bez hráčů sezónního půlmistra.

 

Obdobnou myšlenku, s nevložením ani jednoho hráče Domažlic, měl i trenér Staňkova. Ten ale uvedl, že Domažlice hrají výborně jako tým a to je pro vedení v soutěži rozhodující.

 

Někteří si lámali hlavu s rozestavením, jelikož měli například velké množství záložníků a málo obránců. Trenéra Okuly Nýrsko například nezaujal žádný krajní obránce, tak se rozhodl hrát po staru, pouze se dvěma obránci.

 

Vůbec nejčastějším jménem, které by téměř všichni trenéři chtěli mít na své soupisce, byl hornobřízský Leonid Gavrylovskyy. Ten z pozice krajního záložníka, potažmo útočníka, vystupuje v celkem 13 případech! Minimálně zde můžete mít tedy jistotu, že tento hráč se dostane i do Sestavy podzimu, ve které budete moci hlasovat o nejlepším hráči podzimu.

 

Podívejte se tedy do galerie na všechny jednotlivé sestavy pozimu, keré byly redakci zaslány.

 

Pokud byste si sami chtěli zkusit poskládat sestavu podzimu podle vašich představ a podle výše uvedených pravidel, pošlete mi je nejpozději do konce listopadu na tento e-mail a následně vaše sestavy taktéž zveřejním - jakub.volak@fotbalunas.cz.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou