ŽEBŘÍČEK TOP 500 KANONÝRŮ PODZIMU ČESKÉ REPUBLIKY

0

Sestavili jsme žebříček nejlepších kanonýrů českých trávníků podzimu 2021! Podívejte se, jak dopadlo srovnání kanonýrů napříč všemi soutěžemi.

Abychom mohli jednotlivé soutěže České republiky a jejich kanonýry vůbec porovnat, stanovili jsme koeficienty obtížnosti dle úrovně soutěží a podle nich přesné trefy fotbalistů přepočítali do celkového žebříčku kanonýrů. Celkový žebříček obsahuje celkem 500 jmen! 

 

KOEFICIENT:

1. liga - 3,1

2. liga - 2,5

ČFL, MSFL (v tabulce jako 3.liga) - 2

Divize - 1,6

Krajský přebor - 1,4

1.A třída - 1,2

1.B třída - 1,1

Okresní přebor - 0,9

III. třída - 0,8

IV. třída - 0,7

(pozn.: první a druhá liga se stále ještě hrají, v tabulce je zachycen stav k poslednímu odehranému kolu v amatérských soutěžích)

 

Střeleckým králem podzimu je PETR PEJŠAFK Loko Vltavín, který nastřílel celkem 21 branek a díky náročnosti své soutěže (ČFL A) se díky přidělenému koeficientu vyšvihl na první příčku. Pejša má také krátké zkušenosti z prvoligových celků, jako je Příbram nebo Zlín, a ve Vltavínu tak své zkušenosti náležitě zúročuje. 

 

Nejvíce branek, bez přepočtu koeficienty, pak nastřílel ŠTĚPÁN KACAFÍREK z týmu TJ Sokol Červené Janovice, který zaznamenal celkem 47 zásahů. Úctyhodné že? Nutno dodat, že ještě nedávno byl hráčem v prvoligových, či druholigových celcích a jistě by na mnohem vyšší úrovni, než ve III. třídě, měl co nabídnout. V jeho týmu navíc nastupuje více bývalých prvoligových hráčů a klub jde jednoznačně za postupem do vyšší soutěže.

 

Stejně tak v galerii naleznete tabulku kanonýrů dle absolutního počtu nastřílených branek, bez úprav jednotlivými koeficienty. Mezi nejlepší absolutní střelce jsme vybrali všechny, kteří nastříleli alespoň 20 branek.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou