Rozdělujeme roční předplatné balíčku Sport od Telly za 45 tisíc! Pošlete nám fotky, reportáž, ohlas z utkání nebo hodnocení a získejte jednu z cen!

0

Registrovaní uživatelé, kteří nám nasdílí své fotografie, reportáž nebo třeba hodnocení, se nově mohou těšit na atraktivní ceny od Telly! Sledujte v Telly díky nabídce množství programů třeba utkání Ligy mistrů, Bundesligy, La Ligy nebo italské série A. Navíc pro všechny čtenáře je přichystána sleva ve výši 20 %!

Na tři kliknutí máte jako registrovaný uživatel na fotbalunas.cz možnost všechny informace, jako jsou fotky z utkání, reportáže nebo třeba vaše hodnocení zápasů, jednoduše sdílet s fanoušky fotbalu (více zde). A pozor! Nyní máte šanci získat za svou aktivitu atraktivní odměnu od Telly - a to v podobě ročního předplatného internetové televize Telly

 

Kdo nevyhraje, nemusí smutnit, protože pro čtenáře fotbalunas.cz si v Telly nachystali exkluzivní slevu ve výši 20 % - tak ji neváhejte uplatnit ZDE.

 

VYHRAJTE ROČNÍ SMLOUVU OD TELLY NA DOMA I DO KLUBOVNY

O co tedy hrajete, když nám pošlete výše uvedený obsah? Je to Roční předplatné balíčku "Sport" v rámci internetové TV v celkové hodnotě 2500 Kč. Navíc můžete připojit až čtyři zařízení současně, není tedy problém sledovat sportovní přenosy ve vaší fotbalové hospůdce, klubovně a zároveň i doma.

 

Sledujte perfektně vyladěnou sportovní nabídku v HD kvalitě s množstvím televizním programů. Balíčky Sport online jsou dostupné okamžitě a pouze přes Telly aplikace (Samsung Smart TV, LG TV, Android TV/STB, Apple TV, Xbox, chytré telefony iOS, Android, Windows 10 nebo webový prohlížeč). Jsou ideální volbou pro všechny sportovní fanoušky.

 

Nalaďte se na ty nejlepší sportovní zážitky. Sledujte ostré bitvy v UFC, fotbalová dramata v Champions League, německé Bundeslize, španělské LaLize, italské Serii A nebo francouzské Ligue 1 s hvězdným Messim. Vychutnejte si také přímé přenosy amerického fotbalu NFL včetně slavného Super Bowlu. Pro fanoušky hokeje a basketbalu vysíláme utkání NHL a NBA.Tenisoví a golfoví nadšenci mohou sledovat turnaje ATP a PGA Tour a auto-moto nadšenci se neodtrhnou od závodů MotoGP, NASCAR nebo plochodrážní série Speedway GP. Nadšence bojového umění pak potěší wrestlingové zápasy nejprestižnější organizace WWE.

 

SOUTĚŽNÍ KATEGORIE

Platí jednoduché pravidlo, díky kterému svojí šanci na výhru můžete snadno znásobit. Fotogalerie nebo další obsah můžete poslat z libovolného množství zápasů, které se v daném měsíci hrají kdekoliv po celé ČR. Nemusíte se tak omezovat jen na zápasy vašeho týmu. A v jakých kategoriích se můžete zapojit do soutěže?

 

Kategorie č. 1)   Pošlete na fotbalunas.cz jako registrovaný uživatel fotogalerii k zápasu (za galerii se počítá alespoň 15 neopakujících se fotek ze soutěžního utkání, které zachycují primárně dění na hřišti).

 

Kategorie č. 2)   Pošlete reportáž ze zápasu (minimum je 300 znaků, text musí být psaný pokud možno objektivně a popisnou formou. Osobní názory a vyjádření v reportáži uvádějte formou citace osoby, která je poskytla)

 

Kategorie č. 3)   Pošlete ohlas k zápasu (citace názoru trenéra, vedoucího mužstva nebo například kapitána)

 

Kategorie č. 4)   Ohodnoťte na fotbalunas.cz jednotlivé zápasy (zajímají nás především výkony rozhodčích, ale také úroveň zápasu a výkony jednotlivých hráčů. Počítat se budou pouze přispěvky s krátkým slovním hodnocením výkonu rozhodčího – proč dáváte a jakou známku. Nebojte se rozhodčího pochválit za skvěle odřizené utkání. Redakce si vyhrazuje právo vyřadit z losování hodnocení, která budou evidentně napravdivá, nebo bez zjevné snahy o objektivitu.)

 

CENY

Za první a druhou kategorii z výše uvedených čtyř aktivit na fotbalunas.cz budeme každý měsíc (tedy srpen, září, říjen a listopad) vyhlašovat dva vylosovaného výherce, kteří se daným způsobem v předmětném měsíci na fotbalunas.cz zapojí. Za třetí a čtvrtou kategorii to bude vždy jeden vylosovaný výherce dohromady. Celkem tedy tři výherci měsíčně! Kdo vyhrál za měsíc srpen se dozvíte už přiští týden, sledujte nové články na webu.

 

Navíc další dvě roční předplatné budou v listopadu ve hře pro ty, kteří budou na fotbalunas.cz přispívat v průběhu podzimu nejčastěji a nejpravidelněji.

 

Tak do toho, nasdílejte tuhle novinku mezi vaše fotbalové přátele a my se těšíme se na vaše příspěvky a hodnocení utkání!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou