Zápas roku již dnes! Jak dosud probíhaly mediální přípravy FC Rokycany?

0

Již se o tom hodně napsalo i hodně napovídalo. Po losu 2. kola MOL Cupu se na světě zjevil twitterový účet FC Rokycan, hrající Divizi A, který na svém hřišti dnes, 14.9.2022 od 16:30 hodin, přivítá ligový FC Slovan Liberec. Očekává se i při pravděpodobně nepříznivém počasí velmi zajímavá divácká kulisa, se kterou by se nemuseli stydět i některé profesionální kluby na české scéně. Jedním z faktorů, který určitě dopomohl k propagaci tohoto zápasu, byl právě twitterový účet FC Rokycan.

Vtipnými kolážemi a příspěvky se tento účet začal prezentovat 27. srpna 2022 a od té doby získal více než 8000 sledujících a v tabulce fotbalových klubů v česku s přepočtem na "followery" se řadí na 6. pozici, když na pozici za ním poslaly Rokycany svého pohárového soka z Liberce. A vypadá to, že se brzy dostanou i před pražskou Bohemku.

 

Výběr toho nejlepšího, co se na klubovém twitteru odehrálo od jeho založení, naleznete v přiložené galerii. Zde naleznete také představení jednotlivých hráčů, kteří pravděpodobně do utkání nastoupí, koho odmítli na pozici nového trenéra týmu, jak vypadá VIPka a nebo, jaká bude taktika rokycanského týmu.

 

K twitterovému účtu se nám rozpovídal i v nedávném rozhovoru domácí brankář, Dan Houdek. Zajímavý rozhovor s ním naleznete ZDE.

 

Až neuvěřitelné, co se může pro jeden zápas a za necelé 3 týdny zvládnout, že? Nezbývá tedy než dorazit včas na stadion do Husových sadů v Rokycanech a být i u výsledku celého dosavadního snažení. Za redakci fotbalunas.cz držíme palce, ať zvítězí ten lepší. 

 

Pro toho, kdo se nebude moci dostavit, připravil FAČR.TV živé vysílání.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou