Pivobod.cz SESTAVY PODZIMU – Hlasujte pro své favority!

0

Neváhejte a podporujte svého favorita v anketě o hráče podzimní části sezóny 2022/2023. V několika desítkách soutěží jsme totiž zveřejnili top jedenáctky podzimu - Pivobod.cz SESTAVY PODZIMU! Hlasování je dlouhodobou záležitostí, přesto může rozhodnout každý hlas, tak hlasování neodkládejte a podporujte svého favorita pravidelně.

Neregistrovaní uživatelé mohou hlasovat jednou denně, ale po snadné registraci na našich stránkách dostáváte možnost hlasovat každou hodinu. O tom, kdo se stane hráčem roku, můžete rozhodovat do 31. ledna 2023. 

  

A pozor, ve hře pro vítěze jsou ceny od Pivovary Lobkowicz! Vylosovaný vítěz z TOP 11 hráčů s největším počtem hlasů ze všech sestav podzimu se může těšit na poukaz k odběru zboží z e-shopu Pivovarů Lobkowicz pivobod.cz v hodnotě 3000 Kč! Druhý hráč z TOP11 obdrží voucher v hodnotě 2000 Kč, třetí nejúspěšnější vylosovaný vítěz další sestavy podzimu se pak může těšit na poukaz v hodnotě 1000 Kč. 

 

Do tvorby sestav podzimu se zapojili i naši čtenáři, kteří nám posílali své nominace. A jeden vylosovaný šťastlivec se může za svou sestavu těšit na odměnu. Tímto výhercem je MIROSLAV NESNÍDAL. Prosíme výherce, ať se nám ozve z mailu, pod kterým je registrován na webu fotbalunas.cz.

 

Ale tipy na sestavy podzimu přijímáme i nadále. Protože nemáme redaktory ve všech soutěžích, pokud máte o neobsazené soutěži přehled, neváhejte a vytvořte sestavu podzimu dané soutěže právě vy! Pošlete nám vaše TOP 11 na email, do předmětu mailu napište "Sestava podzimu" + o jakou soutěž jde. Dále hráče a jejich posty, které do sestavy podzimu nominujete a krátké zdůvodnění, proč by si právě tito hráči zasloužili být v nejlepší jedenáctce celé soutěže. Nebo sestavy podzimu vložte SEM.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou