FOTO: Tachov splnil povinnost a v Poháru jde dál

0

Vedoucí celek krajského přeboru zavítal na domažlickou umělku s cílem vyřadit svého soupeře z Chodova (1.B třída sk. A) z pohárové účasti. A svůj cíl tachované splnili. Jak utkání probíhalo shrnul na webu fktachov.cz vedoucí týmu, Jan Vydra.

Snaživí Chodové začali zhurta, po pravé straně se probil do vápna Hanák, jeho přihrávka však spoluhráče nenašla. Oťukávací čtvrthodinka utekla jako voda a pak jsme poprvé udeřili – Hudec rozehrál přímý kop na Kořínka a jeho pokus skončil za tyčí – 0:1. Vzápětí našel Hudcův centr hlavu Brauna, ale brankář Krutina předvedl parádní zákrok. Ve 22. minutě jsme vedli už o dvě branky – na pravé straně vybojoval míč Habart, následovala přihrávka na Lanfranchiho a ten měl snadnou úlohu – 0:2. Dva rychlé góly nás uklidnily a až do půle jsme měli hru jednoznačně pod kontrolou. Ve slibné šanci mířil Hudec vedle a vzápětí mohl třetí gól přidat Sláma, když po závaru skončila jeho dorážka z malého vápna těsně nad brankou. Dočkali jsme se ve 35 minutě – Habart skvěle zakombinoval na pravé straně, našel Lanfranchiho, který se nemýlil – 0:3. Těsně před půlí pak mířil technicky těsně vedle Braun.

 

Ačkoliv bylo v podstatě rozhodnuto, sympaticky hrající Chodov nesložil zbraně a snažil se útočit. Nejprve mířil vedle Lorenz a největší šance domácích přišla po hodině hry. Po centru zleva následovala střela, kterou střídající Landrgott vyrazil a následná dorážka se od břevna odrazila na brankovou čáru. Jelikož hodinky sudí Mifkové napojené na brankovou technologii nezablikaly, pokračovalo se dále… Veškerou snahu Chodovských o zvrat pak definitivně utnul přesnou hlavičkou Braun. Tachovský lodivod Jaroslav Pták prostřídal a k jeho potěšení se příchozí hráči dokázali prosadit. Nejprve se po trmě vrmě odrazil míč k Dejvisovi, který obešel brankáře a zvýšil na 0:5. Vzápětí Hudec našel parádní přihrávkou na zadní tyči Mráze a bylo to 0:6. V obrovské šanci pak netrefil míč Lanfranchi, to Braun mířil lépe – do tyče. Domácí toužili po čestném úspěchu, po nadějném brejku a podklouznutí Habarta však předvedl Viterna, že ještě nepatří do starého železa a na poslední chvíli doutnající požár uhasil.

 

TJ Tatran Chodov - FK Tachov 0:6 (0:3)

STŘELCI: 17. Kořínek Pavel, 22. Lanfranchi Giuseppe, 36. Lanfranchi Giuseppe, 65. Braun Milan, 78. Nieves Guilarte Dehibis Jesus, 81. Mráz Vojtěch

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou