Rapid už má za sebou jeden přátelák, v přípravě je čeká ale ještě osm mačů

0

Třetí tým průběžné tabulky krajského přeboru jako první ze soutěže odehrál svůj již první zápas během zimní přípravy. A hned z toho mohlo být překvapení, nakonec ale tlaku třetiligové rezervy Viktorie Plzeň neodolal. Jakou zimní přípravu mladý tým pod vedením trojice zkušených koučů očekává?

Na to nám odpověděl hlavní trenér Rapidu, Zbyněk Jiskra. Ten se svými asistenty Pavlem Šimsou a Jaromírem Myslivečkem zahájil přípravu už 3. ledna a o pár dnů později se vydali na Luční, k přáteláku s Viktorií Plzeň B. Kdy je čekají další zápasy a jak bude vypadat příprava?

 

"Do konce ledna se budeme připravovat v domácích podmínkách a na UMT na Sencu, a to tříkrát týdně," prozradil Jiskra. "1. února pak odjíždíme na soustředění do Sušice." Během přípravy a soustředění se Rapid utká ještě s osmi celky:

13. ledna  |  FK Tachov (divize A)

20. ledna  |  TJ Baník Stříbro (krajský přebor)

27. ledna  |  FK Nepomuk (krajský přebor)

4. února   |  TJ Sušice (1.A třída)

10. února  |  FC Rokycany (divize A)

17. února  |  TJ Jiskra Třeboň  (krajský přebor Jihočeského kraje)

24. února  |  SK Hořovice (divize A)

2. března  |  FK Okula Nýrsko (krajský přebor)

 

A jak je na tom Rapid se změnami v týmu? "Realizační tým zůstává ve stejném složení. Nikdo neodešel a snažíme se dohodnou se Sencem na příchodu Víta Fleissiga a Martina Jandíka," prozradil trenér třetího celku krajského přeboru. Že by šlo o další výrazné posílení mužstva si je vědom: "Chceme se stále zlepšovat, máme velice mladý tým a skvělou partu. Budeme se snažit udržet v popředí tabulky."

 

V krajském přeboru Rapid vládl zejména v útoku, kde nasázel nejvíce branek. Doma ztratil jen v utkání s Radnicemi, se kterými má Rapid dlouhodobě negativní bilanci. Zároveň se jedná o jediný celek v soutěži, který nezažil dělbu bodů. Mladému, ambicióznímu celku jsme před sezónou přidělili statut "černého koně soutěže", v minulých sezónách se motal spíše ve druhé polovině tabulky, ale vyzrál a pod trojicí trenérů je teď jen pár bodů od pozice zaručující přímý postup do divizní soutěže. Podaří se mu svou pozici uhájit, nebo ještě vylepšit? 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou