Ve Lhotě zůstává dvojice trenérů Varga - Bezdička. Hráče v přípravě čeká i spinning a rehabilitace

0

Po utkání s Mýtem v týmu skončil dlouholetý trenér Sokola, Petr Nykles. Týmu se tehdy dočasně ujali Martin Varga a Václav Bezdička, kteří ve zbylých zápasech povytáhli celek z sestupových vod. Ti u prvního týmu ze Lhoty pokračují i na jaře a jejich cílem je posun do horní poloviny tabulky, kam podle nich Lhota patří.

"Přípravu jsme začali 4.-6. ledna formou teambuildingu na Srní," začal k přípravě Martin Varga. Pokračoval, že soustředění Lhota neplánuje, bude se připravovat na UMT ve Vejprnicích a Chlumčanech, kde má vše, co k přípravě potřebuje. "Tréninky budou dva až tři týdně plus víkendový zápas. Klukům jsme pro zpestření vložili do přípravy i spinning a rehabilitaci," přiblížil Varga, co hráče čeká.

 

Potvrdil dále, že s Václavem Bezdičkou budou u týmu pokračovat a hráčský kádr rovněž nepozná změn: "Změny nejsou potřeba, máme dostatečně široký a kvalitní kádr."

 

Jaká přátelská utkání Lhotu v nadcházejících týdnech čekají?

21. ledna  |  FC Viktoria Plzeň U-17

3. února   |  SK Klatovy (divize A)

10. února  |  TJ Dobřany (1.A třída)

17. února  |  TJ Osek  (krajský přebor Jihočeského kraje)

"Následující víkend dostanou hráči volno a 2. března sehrajeme generálku v podobě 2. kola Poháru PKFS s TJ Sokolem Mladotice na UMT v Horní Bříze," konstatoval Varga. Následující víkend už je čeká mistrovské utkání v Nepomuku. 

 

A jaké má trenérský tandem přání do jarní části sezóny? "Přál bych si, aby se všem klukům vyhýbala zranění a měli z fotbalu radost. Chtěli bychom navázat na konec podzimu a určitě se posunout v tabulce do horních pater, kam dle mého názoru patříme," uzavřel svou vizi Martin Varga.

 

Lhota před sezónou posilovala asi nejvíce ze všech týmu v kajském přeboru, jenže hráči se dlouho nedokázali sehrát a odnesl to zmiňovaný Nykles, když měl Sokol po jedenácti zápasech pouhých 11 bodů. I příznivější los dle papírových předpokladů nahrál závěrem podzimu do karet nové trenérské dvojici, která ve zbylých čtyřech zápasech získala s týmem 10 bodů a vystoupala téměř ode dna na 10. příčku.

 

Bude stoupání pokračovat, nebo se příběh bude opakovat a Lhota zabere až závěrem sezóny, kdy je za sebou čeká všech šest "horších" celků soutěže, které jsou v tabulce aktuálně za Sokolem? 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou